Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 13:26
  • Competitiewedstrijd: LIGA 2.01
  • Stadion: SSB tunas Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3360
SSB tunas jagakarsa fc
442Tunas Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
31% Spel op eigen helft 69%
26 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.9 gemiddelde waardering 20.7
adequate Schieten poor
average Passen poor
weak Verdedigen poor


15e minuut.
Tantawi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Purnomo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tantawi. Tantawi krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Hatta met een sublieme pass. Ticháček met een sublieme pass. Lesmana bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesmana haalt uit met een fantastische trap. Undang probeert de bal aan de voet te houden. Pardede verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lesmana maakt een snoekduik en kopt de bal. Pardede maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Kuswanto kopt de bal weg. Yosaputra rent richting de bal. Yosaputra speelt de bal door. Lesmana rent richting de bal. Lesmana haalt uit met een fantastische trap. Pardede bokst de bal weg.

25e minuut.
Zamarchi met een sublieme pass. Isharudin is nu in balbezit. Lesmana probeert naar een medespeler te passen. Yosaputra bereikt de bal nog maar net als eerste. Yosaputra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SSB tunas - jagakarsa fc 1:0

40e minuut.
Selamun is nu in balbezit. Zamarchi verovert de bal door een tackle van achteren. Zamarchi passt de bal met de wreef. Lesmana is nu in balbezit. Lesmana draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SSB tunas 40%, jagakarsa fc 60%.
SSB tunas - jagakarsa fc 1:0

49e minuut.
Kuswanto geeft een lange en hoge pass. Undang heeft problemen om de bal te vangen. Lesmana rent richting de bal. Lesmana draait met de bal, schiet en ... Pardede probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Kuswanto is nu in balbezit. Kuswanto geeft een lange en hoge pass. Daar is Undang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lesmana is nu in balbezit. Lesmana draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Daar is Hutajulu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ticháček bereikt de bal nog maar net als eerste. Ticháček probeert naar een medespeler te passen. Yosaputra rent richting de bal. Yosaputra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SSB tunas - jagakarsa fc 2:0

80e minuut.
Zamarchi passt de bal in één keer door. Ticháček is nu in balbezit. Ticháček passt de bal in één keer door. Kuswanto rent richting de bal. Kuswanto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Lesmana bereikt de bal nog maar net als eerste. Yosaputra rent richting de bal. Undang rent richting de bal. Yosaputra verovert de bal door een tackle van achteren. Yosaputra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SSB tunas 22%, jagakarsa fc 78%.
SSB tunas - jagakarsa fc 2:0