Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 13:26
  • Competitiewedstrijd: LIGA 2.02
  • Stadion: Sakera FC Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2774
Sakera FC Watugolong united
Normal Tactiek 424
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 27.5
weak Schieten good
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Bert is nu in balbezit. Bert probeert naar een medespeler te passen. Nainggolan rent richting de bal. Nainggolan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Panggabean onderschept slim de pass. Panggabean geeft een lange en hoge pass. Lestaluhu heeft problemen om de bal te vangen. Abidin is nu in balbezit. Abidin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Prabowo heeft problemen om de bal te vangen. Rusdianto rent richting de bal. Rusdianto geeft de bal voor. Bert is nu in balbezit. Bert haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Rusdianto speelt de bal door. Ogoai is nu in balbezit. Ogoai passt de bal zonder na te denken. Bert kan de bal niet met de borst controleren. Bert haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Abidin haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Suntoro de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rizal zal de hoekschop nemen. Abidin maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Malibela rent richting de bal. Glon onderschept slim de pass. Glon met een sublieme pass. Bert is nu in balbezit. Bert schiet op doel. Fathari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Glon zal de hoekschop nemen. Daar is Ogoai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bert is nu in balbezit. Bert draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bert is nu in balbezit. Bert haalt uit met een fantastische trap. Fathari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sakera FC - Watugolong united 0:1

26e minuut.
Ogoai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bert bereikt de bal nog maar net als eerste. Nainggolan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bert rent richting de bal. Bert haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Rizal bereikt de bal nog maar net als eerste. Togubu onderschept slim de pass. Togubu passt de bal met de wreef. Bert rent richting de bal. Bert draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sakera FC - Watugolong united 0:2

38e minuut.
Nainggolan rent richting de bal. Bert is nu in balbezit. Nainggolan is nu in balbezit. Bert rent richting de bal. Bert schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Fathari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sakera FC - Watugolong united 0:3

40e minuut.
Klungelig pakt Musa`ad de bal. Rusdianto met een sublieme pass. Daar is Musa`ad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rusdianto verovert de bal door een tackle van achteren. Rusdianto geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sakera FC 65%, Watugolong united 35%.
Sakera FC - Watugolong united 0:3

46e minuut.
Suyatno bereikt de bal nog maar net als eerste. Suyatno geeft de bal voor. Malibela kopt de bal weg. Abidin is nu in balbezit. Abidin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sakera FC - Watugolong united 1:3

57e minuut.
Ogoai heeft problemen om de bal te vangen. Nainggolan is nu in balbezit. Nainggolan passt de bal met de wreef. Bert bereikt de bal nog maar net als eerste. Bert schiet op doel. Fathari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Glon zal de hoekschop nemen. Bert springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Suyatno met een snelle inworp. Adiputra rent richting de bal. Adiputra geeft de bal voor. Bert bereikt de bal nog maar net als eerste. Bert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sakera FC - Watugolong united 1:4

71e minuut.
Sujianto bereikt de bal nog maar net als eerste. Nainggolan onderschept slim de pass. Nainggolan met een sublieme pass. Bert bereikt de bal nog maar net als eerste. Bert haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Toba probeert de bal met de borst te controleren. Rizal rent richting de bal. Rizal probeert naar een medespeler te passen. Prabowo bereikt de bal nog maar net als eerste. Prabowo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Malibela passt de bal in één keer door. Ogoai bereikt de bal nog maar net als eerste. Bert onderschept slim de pass. Bert schiet op doel. Nainggolan probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sakera FC - Watugolong united 1:5

84e minuut.
Sujianto geeft de bal voor. Inworp. Glon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nainggolan is nu in balbezit. Nainggolan geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sakera FC 58%, Watugolong united 42%.
Sakera FC - Watugolong united 1:5