Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 13:26
  • Competitiewedstrijd: LIGA 3.01
  • Stadion: cadrited Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2516
cadrited Martapura 1890
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
8 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 18.7
average Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen hopeless


17e minuut.
Salisburi onderschept slim de pass. Salisburi met een sublieme pass. Muazis speelt de bal door. Habibi is nu in balbezit. Habibi schiet op doel. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Fachul met een sublieme pass. Yudhoyono rent richting de bal. Darmawanto is nu in balbezit. Yudhoyono onderschept slim de pass. Yudhoyono schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Muazis geeft de bal voor. Tamaela speelt de bal door. Cahyadi heeft problemen om de bal te vangen. Habibi is nu in balbezit. Habibi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cadrited - Martapura 1890 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cadrited 27%, Martapura 1890 73%.
cadrited - Martapura 1890 1:0

50e minuut.
Yudhoyono rent richting de bal. Yudhoyono passt de bal zonder na te denken. Habibi rent richting de bal. Habibi schiet op doel. Sofyan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Darmawanto rent richting de bal. Yudhoyono onderschept slim de pass. Yudhoyono passt de bal in één keer door. Habibi heeft problemen om de bal te vangen. Habibi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Waskita rent richting de bal. Prasetio is nu in balbezit. Rorong is nu in balbezit. Prasetio bereikt de bal nog maar net als eerste. Prasetio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Sriwahono kopt de bal weg. Muazis heeft problemen om de bal te vangen. Prasetio speelt de bal door. Rorong rent richting de bal. Rorong haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cadrited 45%, Martapura 1890 55%.
cadrited - Martapura 1890 1:0