Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Centfloss FC CILE DoG FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Herlambang is nu in balbezit. Herlambang passt de bal zonder na te denken. Nuriana heeft problemen om de bal te vangen. Suprihadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Suprihadi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Adnyana bereikt de bal nog maar net als eerste. Samba begaat een overtreding. Adnyana is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Morhan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Suprihadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Suprihadi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Siagian bereikt de bal nog maar net als eerste. Herlambang onderschept slim de pass. Herlambang speelt de bal door. Suprihadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Suprihadi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Klungelig pakt Silvano de bal. Nuriana is nu in balbezit. Nuriana met een sublieme pass. Suprihadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Suprihadi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Centfloss FC - CILE DoG FC 1:0

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Winandar met een snelle inworp. Endang is nu in balbezit. Endang draait met de bal, schiet en ... Mainaky probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Centfloss FC 42%, CILE DoG FC 58%.
Centfloss FC - CILE DoG FC 1:0

60e minuut.
Morhan geeft een lange en hoge pass. Munawar is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Suprihadi. Suprihadi krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Takwin passt de bal met de wreef. Munawar rent richting de bal. Herlambang bereikt de bal nog maar net als eerste. Suprihadi rent richting de bal. Suprihadi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Centfloss FC - CILE DoG FC 2:0

81e minuut.
Samba rent richting de bal. Samba geeft de bal voor. Jatinegara is nu in balbezit. Jatinegara draait met de bal, schiet en ... Mainaky probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Centfloss FC - CILE DoG FC 2:1

83e minuut.
Misrun verovert de bal door een tackle van achteren. Suprihadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Misrun begaat een overtreding. Misrun krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Misrun heeft problemen om de bal te vangen. Misrun probeert naar een medespeler te passen. Endang bereikt de bal nog maar net als eerste. Endang draait met de bal, schiet en ... Komboy werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Centfloss FC 42%, CILE DoG FC 58%.
Centfloss FC - CILE DoG FC 2:1