Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 13:26
  • Competitiewedstrijd: LIGA 3.01
  • Stadion: StanVic Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1837
StanVic IDMPO SLOT
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 16.3
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Misrun kopt de bal weg. Daar is Salossa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hendro rent richting de bal. Darojatun rent richting de bal. Darojatun draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Suhardiman kopt de bal weg. Jatmiko is nu in balbezit. Subekti verovert de bal door een tackle van achteren. Sunito is nu in balbezit. Sunito haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Salossa geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pattinasarani met de inworp. Rumkabu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rumkabu geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Hendro rent richting de bal. Hendro passt de bal zonder na te denken. Yandri speelt de bal door. Darojatun bereikt de bal nog maar net als eerste. Darojatun schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Priyanto rent richting de bal. Priyanto geeft een lange en hoge pass. Salossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Subekti is nu in balbezit. Subekti haalt uit met een fantastische trap. Sumantri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Daar is Priyanto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pramudji rent richting de bal. Pramudji geeft een lange en hoge pass. Sunito rent richting de bal. Sunito haalt uit met een fantastische trap. Sumantri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sunito bereikt de bal nog maar net als eerste. Sunito haalt uit met een fantastische trap. Sumantri werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
StanVic - IDMPO SLOT 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: StanVic 54%, IDMPO SLOT 46%.
StanVic - IDMPO SLOT 1:0

46e minuut.
Darojatun speelt de bal door. Klungelig pakt Hendro de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Subekti. Hendro roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Hendro kan niet meer verder spelen. Barhan komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Barhan speelt de bal door. Rudiyanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudiyanto met een sublieme pass. Barhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Barhan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Darojatun heeft problemen om de bal te vangen. Darojatun draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Rudiyanto is nu in balbezit. Subekti onderschept slim de pass. Subekti speelt de bal door. Sunito bereikt de bal nog maar net als eerste. Sunito haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Abu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Misrun de bal. Rumkabu verovert de bal door een tackle van achteren. Rumkabu geeft een hoge lob. Yandri springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
StanVic - IDMPO SLOT 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: StanVic 60%, IDMPO SLOT 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
StanVic - IDMPO SLOT 1:1