Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kanarazu FC StanVic
4-2-3-1-A Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
33% Spel op eigen helft 67%
23 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.2 gemiddelde waardering 19.9
good Schieten weak
adequate Passen poor
average Verdedigen weak


10e minuut.
Pasquadibisceglie passt de bal zonder na te denken. Salossa is nu in balbezit. Ѕcholes schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Salossa raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

13e minuut.
Klungelig pakt Suhardiman de bal. Ben Hamo onderschept slim de pass. Ben Hamo passt de bal zonder na te denken. Mihliuc is nu in balbezit. Mihliuc schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Pasquadibisceglie rent richting de bal. Pasquadibisceglie geeft een lange en hoge pass. Daar is Sujianto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ѕcholes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ѕcholes geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Husyev speelt de bal door. Pasquadibisceglie bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquadibisceglie speelt de bal door. Mihliuc is nu in balbezit. Mihliuc haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sujianto trapt de bal weg van het doel. Inworp. Pasquadibisceglie met de inworp. Ben Hamo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Pasquadibisceglie met een sublieme pass. Ben Hamo speelt de bal door. Mihliuc rent richting de bal. Mihliuc draait met de bal, schiet en ... Adiputra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kanarazu FC - StanVic 1:0

27e minuut.
Claus-Oehler probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pasquadibisceglie de bal. Pasquadibisceglie probeert naar een medespeler te passen. Mihliuc is nu in balbezit. Mihliuc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kanarazu FC - StanVic 2:0

36e minuut.
Daar is Ben Hamo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ben Hamo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Priyanto de bal. Nunes Dornelles rent richting de bal. Nunes Dornelles schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Supriono rent richting de bal. Pasquadibisceglie verovert de bal door een tackle van achteren. Pasquadibisceglie passt de bal in één keer door. Mihliuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihliuc haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kanarazu FC 33%, StanVic 67%.
Kanarazu FC - StanVic 2:0

52e minuut.
Pasquadibisceglie geeft een hoge lob. Klungelig pakt Salossa de bal. Ben Hamo geeft de bal voor. Nunes Dornelles is nu in balbezit. Nunes Dornelles schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kanarazu FC - StanVic 3:0

54e minuut.
Suhardiman kan de bal niet met de borst controleren. Pasquadibisceglie rent richting de bal. Pasquadibisceglie passt de bal in één keer door. Mihliuc rent richting de bal. Mihliuc haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sujianto trapt de bal weg. Arpón kopt de bal weg. Mihliuc is nu in balbezit. Mihliuc schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Ben Hamo passt de bal in één keer door. Pasquadibisceglie bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquadibisceglie passt de bal met de wreef. Mihliuc rent richting de bal. Mihliuc draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Nunes Dornelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunes Dornelles geeft een lange en hoge pass. Priyanto controleert de bal met de borst. Mihliuc rent richting de bal. Mihliuc haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Misrun rent richting de bal. Mihliuc onderschept slim de pass. Mihliuc haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Priyanto de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kanarazu FC - StanVic 4:0

70e minuut.
Claus-Oehler passt de bal zonder na te denken. Ѕcholes is nu in balbezit. Mihliuc rent richting de bal. Mihliuc schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Ben Hamo rent richting de bal. Ben Hamo speelt de bal door. Mihliuc rent richting de bal. Mihliuc schiet op doel. Adiputra werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Salossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Salossa geeft de bal voor. Sunito is nu in balbezit. Sunito haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Husyev is nu in balbezit. Husyev geeft een lange en hoge pass. Daar is Sujianto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihliuc rent richting de bal. Mihliuc haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Priyanto geeft de bal voor. Badil kopt de bal weg. Arpón onderschept slim de pass. Ben Hamo rent richting de bal. Ben Hamo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kanarazu FC 33%, StanVic 67%.
Kanarazu FC - StanVic 4:0