Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Martapura 1890 Centfloss FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 19.5
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Sampoerna met een snelle inworp. Morhan rent richting de bal. Nur`afiq begaat een overtreding. Nur`afiq krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Mainaky geeft een lange en hoge pass. Inworp. Warabas met de inworp. Prasetio is nu in balbezit. Prasetio geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Nur`afiq probeert naar een medespeler te passen. Salisburi rent richting de bal. Prasetio met een sublieme pass. Klungelig pakt Rorong de bal. Rorong schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Salisburi bereikt de bal nog maar net als eerste. Takwin verovert de bal door een tackle van achteren. Takwin met een sublieme pass. Herlambang bereikt de bal nog maar net als eerste. Herlambang haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Mainaky geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ambara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prasetio is nu in balbezit. Prasetio schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Martapura 1890 - Centfloss FC 1:0

41e minuut.
Na een snelle pass probeert Morhan de bal onder controle te krijgen. Prasetio rent richting de bal. Morhan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Morhan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Martapura 1890 48%, Centfloss FC 52%.
Martapura 1890 - Centfloss FC 1:0

46e minuut.
Sampoerna geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ambara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prasetio bereikt de bal nog maar net als eerste. Prasetio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Martapura 1890 - Centfloss FC 2:0

69e minuut.
Nur`afiq heeft problemen om de bal te vangen. Nur`afiq geeft een hoge lob. Rorong is nu in balbezit. Rorong draait met de bal, schiet en ... Komboy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Martapura 1890 - Centfloss FC 3:0

80e minuut.
Takwin speelt de bal door. Salisburi bereikt de bal nog maar net als eerste. Salisburi met een sublieme pass. Prasetio rent richting de bal. Prasetio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Martapura 1890 - Centfloss FC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Martapura 1890 39%, Centfloss FC 61%.
Martapura 1890 - Centfloss FC 4:0