Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Putra Singosari Evos Bandung
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
17 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 19
weak Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


8e minuut.
Bambang passt de bal met de wreef. Prinanto is nu in balbezit. Darojatun rent richting de bal. Prinanto onderschept slim de pass. Prinanto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Prinanto kopt de bal weg. Kustanto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bambang onderschept slim de pass. Bambang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Putra Singosari - Evos Bandung 1:0

15e minuut.
Suprapto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Budi Kusuma is nu in balbezit. Kirmanto legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kirmanto krijgt een gele kaart. Budi Kusuma is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Budi Kusuma neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Putra Singosari - Evos Bandung 1:1

19e minuut.
Ramdani passt de bal met de wreef. Yosaputra is nu in balbezit. Yosaputra passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Budi Kusuma de bal. Budi Kusuma schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Putra Singosari - Evos Bandung 1:2

22e minuut.
Daar is Hudaya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bambang onderschept slim de pass. Bambang probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Prinanto de bal. Prinanto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Sumarna probeert naar een medespeler te passen. Amirullah kopt de bal weg. Klungelig pakt Sarwana de bal. Prinanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prinanto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Sugiyanto probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gunawan de bal. Gunawan passt de bal in één keer door. Prinanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prinanto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Daar is Bambang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Budi Kusuma is nu in balbezit. Budi Kusuma probeert naar een medespeler te passen. Suprapto bereikt de bal nog maar net als eerste. Suprapto draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Bambang kopt de bal weg. Darojatun bereikt de bal nog maar net als eerste. Prinanto onderschept slim de pass. Prinanto haalt uit met een fantastische trap. Rohiman probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Atmodjo kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ramdani met een snelle inworp. Yosaputra bereikt de bal nog maar net als eerste. Yosaputra geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Sumarna niet meer kan verder spelen. Saputra komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Budi Kusuma probeert naar een medespeler te passen. Suprapto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sunito bereikt de bal nog maar net als eerste. Suprapto onderschept slim de pass. Suprapto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Hudaya rent richting de bal. Bambang onderschept slim de pass. Darojatun onderschept slim de pass. Prinanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prinanto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Putra Singosari 47%, Evos Bandung 53%.
Putra Singosari - Evos Bandung 1:2

49e minuut.
Budi Kusuma rent richting de bal. Budi Kusuma passt de bal zonder na te denken. Sunito rent richting de bal. Suprapto verovert de bal door een tackle van achteren. Suprapto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Putra Singosari - Evos Bandung 1:3

50e minuut.
Bambang rent richting de bal. Bambang passt de bal in één keer door. Daar is Amirullah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suprapto is nu in balbezit. Suprapto draait met de bal, schiet en ... Saputra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Bambang onderschept slim de pass. Bambang probeert naar een medespeler te passen. Prinanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prinanto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Atmodjo geeft de bal voor. Sarwana rent richting de bal. Prinanto verovert de bal door een tackle van achteren. Amirullah is nu in balbezit. Amirullah draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Amirullah passt de bal zonder na te denken. Hudaya rent richting de bal. Prinanto is nu in balbezit. Daar is Bambang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bambang draait met de bal, schiet en ... Rohiman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Amirullah onderschept slim de pass. Amirullah passt de bal zonder na te denken. Prinanto rent richting de bal. Prinanto schiet op doel. Rohiman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Putra Singosari - Evos Bandung 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Putra Singosari 41%, Evos Bandung 59%.
Putra Singosari - Evos Bandung 2:3