Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Murian Tiger Platina FC
343 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 19.1
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Yonga rent richting de bal. Pitoy bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yonga. Yonga krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Prihatin verovert de bal door een tackle van achteren. Sulistyo onderschept slim de pass. Maully Lessy onderschept slim de pass. Pitoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitoy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Prihatin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kristianto rent richting de bal. Kristianto probeert naar een medespeler te passen. Tanoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanoto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Murian Tiger - Platina FC 1:0

24e minuut.
Tosobu geeft een hoge lob. Inworp. Mukti met een snelle inworp. Yonga controleert de bal met de borst. Yonga haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Murian Tiger 50%, Platina FC 50%.
Murian Tiger - Platina FC 1:0

52e minuut.
Mamoribo speelt de bal door. Prihatin probeert de bal aan de voet te houden. Pattynama met een sublieme pass. Mihardja is nu in balbezit. Mihardja geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Rosalim trapt de bal weg. Prihatin bereikt de bal nog maar net als eerste. Roni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Roni krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Daar is Prihatin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maully Lessy bereikt de bal nog maar net als eerste. Maully Lessy passt de bal met de wreef. Pitoy is nu in balbezit. Pitoy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Roni passt de bal in één keer door. Yonga rent richting de bal. Yonga speelt de bal door. Tanoto is nu in balbezit. Tanoto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Murian Tiger - Platina FC 2:0

83e minuut.
Inworp. Yudha met een snelle inworp. Mamoribo probeert de bal met de borst te controleren. Mamoribo geeft een lange en hoge pass. Mihardja krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Pattynama met een sublieme pass. Prihatin bereikt de bal nog maar net als eerste. Prihatin passt de bal zonder na te denken. Pitoy is nu in balbezit. Pitoy haalt uit met een fantastische trap. Ferdinan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Murian Tiger 56%, Platina FC 44%.
Murian Tiger - Platina FC 2:0