Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 13:26
  • Competitiewedstrijd: LIGA 3.02
  • Stadion: Horyzon FC Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 2022
Horyzon FC Gaduan
451 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.1 gemiddelde waardering 18
zwak Schieten matig
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Zamrun trapt de bal weg van het doel. Mukadar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapto begaat een overtreding. Sapto krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Yandri passt de bal zonder na te denken. Harsya bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rosadi. Rosadi krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Tagor rent richting de bal. Arifin verovert de bal door een tackle van achteren. Guntara is nu in balbezit. Rumkabu is nu in balbezit. Rumkabu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Yandri bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapto bereikt de bal nog maar net als eerste. Yandri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yandri krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Tagor is nu in balbezit. Tagor speelt de bal door. Rumkabu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tagor rent richting de bal. Tagor schiet op doel. Rantung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Arifin heeft problemen om de bal te vangen. Rumkabu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rumkabu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horyzon FC 58%, Gaduan 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Horyzon FC - Gaduan 0:0

68e minuut.
Halid geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kustiana met de inworp. Tanuredjo geeft de bal voor. Harsya krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Sapto is nu in balbezit. Yandri is nu in balbezit. Yandri probeert naar een medespeler te passen. Harsya is nu in balbezit. Harsya draait met de bal, schiet en ... Zamrun bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Kombey heeft problemen om de bal te vangen. Harsya bereikt de bal nog maar net als eerste. Kombey rent richting de bal. Harsya onderschept slim de pass. Harsya haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Andilolo kopt de bal weg. Harsya heeft problemen om de bal te vangen. Mihardja is nu in balbezit. Harsya onderschept slim de pass. Harsya haalt uit met een fantastische trap. Zamrun bokst de bal weg.

88e minuut.
Poluakan passt de bal zonder na te denken. Guntara is nu in balbezit. Guntara met een sublieme pass. Harsya rent richting de bal. Harsya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Horyzon FC - Gaduan 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horyzon FC 35%, Gaduan 65%.
Horyzon FC - Gaduan 1:0