Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 13:26
  • Competitiewedstrijd: LIGA 3.03
  • Stadion: Setan Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1881
Setan FC Tarkam
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 18.1
average Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Rizal probeert naar een medespeler te passen. Sukardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukardi met een sublieme pass. Rontini is nu in balbezit. Rontini haalt uit met een fantastische trap. Ryanto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Tumena verovert de bal door een tackle van achteren. Tumena probeert naar een medespeler te passen. Maulana rent richting de bal. Rontini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rontini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Juni Antara is nu in balbezit. Nursidik verovert de bal door een tackle van achteren. Sukardi met een sublieme pass. Tumena bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumena schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Mahuse geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Soebagdja met de inworp. Klungelig pakt Fathari de bal. Fathari geeft de bal voor. Ryanto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rontini is nu in balbezit. Rontini draait met de bal, schiet en ... Ryanto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Nurdiansyah is nu in balbezit. Mandra verovert de bal door een tackle van achteren. Mandra passt de bal in één keer door. Latuperisa is nu in balbezit. Latuperisa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Setan - FC Tarkam 0:1

26e minuut.
Klungelig pakt Fathari de bal. Mandra onderschept slim de pass. Mandra passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mulyana de bal. Mulyana geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Sukardi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mulyana zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mandra is nu in balbezit. Mandra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Klungelig pakt Latuperisa de bal. Sardy bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandra is nu in balbezit. Latuperisa bereikt de bal nog maar net als eerste. Latuperisa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Setan - FC Tarkam 0:2

36e minuut.
Rizal bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumena verovert de bal door een tackle van achteren. Rontini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rontini draait met de bal, schiet en ... Ryanto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Setan - FC Tarkam 1:2

42e minuut.
Nursidik geeft een hoge lob. Inworp. Juni Antara met de inworp. Tumena bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumena draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Nursidik geeft een lange en hoge pass. Inworp. Juni Antara met de inworp. Tumena is nu in balbezit. Tumena haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Setan 39%, FC Tarkam 61%.
Setan - FC Tarkam 1:2

57e minuut.
Nurdiansyah geeft een lange en hoge pass. Hasan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rontini rent richting de bal. Rontini schiet op doel. Ryanto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Setan - FC Tarkam 2:2

63e minuut.
Inworp. Rizal met een snelle inworp. Mandra is nu in balbezit. Mandra schiet op doel. Zamrun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Setan - FC Tarkam 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Setan 43%, FC Tarkam 57%.
Setan - FC Tarkam 2:3