Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HAYER FC Mec Hayq
2 Tactiek xxx
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
58.3 gemiddelde waardering 57
formidabel Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
formidabel Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Patyan met een sublieme pass. Margaryan rent richting de bal. Palácio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Palácio krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Isahakyan probeert naar een medespeler te passen. Patyan heeft problemen om de bal te vangen. Patyan passt de bal met de wreef. Navasardyan rent richting de bal. Navasardyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HAYER - FC Mec Hayq 1:0

21e minuut.
Noriega speelt de bal door. Bryła kopt de bal weg. Proper is nu in balbezit. Proper geeft een hoge lob. Bajer springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Mikaelyan kopt de bal weg. Navasardyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Proper bereikt de bal nog maar net als eerste. Proper geeft een hoge lob. Bajer springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Navasardyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyajyan begaat een overtreding. Navasardyan raakt geblesseerd tijdens het duel. Proper zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bajer springt en kopt de bal. Noriega verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Ruokola verovert de bal door een tackle van achteren. Ruokola passt de bal zonder na te denken. Margaryan rent richting de bal. Margaryan haalt uit met een fantastische trap. Lemus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
HAYER - FC Mec Hayq 1:1

45e minuut.
Isahakyan rent richting de bal. Palácio verovert de bal door een tackle van achteren. Ruokola begaat een overtreding. Ruokola krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HAYER 41%, FC Mec Hayq 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HAYER - FC Mec Hayq 1:1

47e minuut.
Pyskaty geeft een hoge lob. Misakyan kopt de bal weg. Patrikyan rent richting de bal. Bajer onderschept slim de pass. Bajer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HAYER - FC Mec Hayq 2:1

52e minuut.
Boyajyan passt de bal met de wreef. Isahakyan is nu in balbezit. Isahakyan passt de bal zonder na te denken. Ruokola is nu in balbezit. Ruokola schiet op doel. Lemus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Galárraga rent richting de bal. Isahakyan is nu in balbezit. Isahakyan met een sublieme pass. Ruokola rent richting de bal. Ruokola schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Daar is Patyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patyan geeft een hoge lob. Ruokola rent richting de bal. Ruokola draait met de bal, schiet en ... Lemus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
HAYER - FC Mec Hayq 2:2

63e minuut.
Patyan onderschept slim de pass. Margaryan is nu in balbezit. Margaryan passt de bal met de wreef. Ruokola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruokola schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Colina is nu in balbezit. Ruokola onderschept slim de pass. Bryła legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bryła krijgt een gele kaart. Ruokola raakt geblesseerd tijdens het duel. Margaryan neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Rüttgers geeft de bal voor. Margaryan rent richting de bal. Bryła probeert naar een medespeler te passen. Galárraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Galárraga geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bajer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HAYER - FC Mec Hayq 3:2

86e minuut.
Bryła is nu in balbezit. Margaryan verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mikaelyan. Margaryan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rüttgers komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Daar is Tamazyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galárraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Galárraga geeft een lange en hoge pass. Patyan probeert de bal aan de voet te houden. Proper geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HAYER 40%, FC Mec Hayq 60%.
HAYER - FC Mec Hayq 3:2