Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kapan City Abovyan
343 Tactiek 10ատ
52% Balbezit 48%
34% Spel op eigen helft 66%
17 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
52.3 gemiddelde waardering 41.2
zeer goed Schieten goed
solide Passen redelijk
goed Verdedigen matig


12e minuut.
Brzuchalski rent richting de bal. Salnitri verovert de bal door een tackle van achteren. Salnitri speelt de bal door. Okołowicz is nu in balbezit. Okołowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Sánchez Parrilla verovert de bal door een tackle van achteren. Mester bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Parrilla onderschept slim de pass. Sánchez Parrilla schiet op doel. de Frontin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Okołowicz passt de bal zonder na te denken. Harlem rent richting de bal. Harlem probeert naar een medespeler te passen. Pantaleo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantaleo draait met de bal, schiet en ... de Frontin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Een oude blessure zorgt ervoor dat de Frontin niet meer kan verder spelen. Poghosyan komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Salnitri speelt de bal door. Harlem rent richting de bal. Harlem geeft een lange en hoge pass. Sánchez Parrilla krijgt zijn hoofd ertegen. Poghosyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kapan - City Abovyan 1:0

29e minuut.
Okołowicz is nu in balbezit. Zavenyan rent richting de bal. Zavenyan geeft een lange en hoge pass. Sánchez Parrilla springt en kopt de bal. Klungelig pakt Mester de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Harlem rent richting de bal. Harlem passt de bal in één keer door. Sánchez Parrilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Parrilla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kapan - City Abovyan 2:0

45e minuut.
Pantaleo rent richting de bal. Stănică tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pantaleo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nüssli met een snel genomen vrije trap. Sánchez Parrilla springt en kopt de bal. Poghosyan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kapan 35%, City Abovyan 65%.
FC Kapan - City Abovyan 2:0

47e minuut.
Mišlov kopt de bal weg. Boyajyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanzavecchia legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Boyajyan raakt geblesseerd tijdens het duel. Boyajyan legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Shirinyan bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Pantaleo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Śrutwa komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Mester kopt de bal weg. Salnitri bereikt de bal nog maar net als eerste. Salnitri geeft een hoge lob. Sánchez Parrilla is nu in balbezit. Sánchez Parrilla schiet op doel. Poghosyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Inworp. Zavenyan met de inworp. Salnitri bereikt de bal nog maar net als eerste. Salnitri geeft een hoge lob. Okołowicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Salnitri onderschept slim de pass. Salnitri met een sublieme pass. Sánchez Parrilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Parrilla haalt uit met een fantastische trap. Poghosyan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Brzuchalski rent richting de bal. Nüssli begaat een overtreding. Brzuchalski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brzuchalski met een snel genomen vrije trap. Boyajyan rent richting de bal. Boyajyan schiet op doel. Shirinyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Rong geeft een hoge lob. Lanzavecchia speelt de bal door. Śrutwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Harlem geeft een hoge lob. Sánchez Parrilla springt en kopt de bal. Poghosyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Śrutwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Salnitri de bal. Salnitri speelt de bal door. Harlem geeft een lange en hoge pass. Sánchez Parrilla maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kapan - City Abovyan 3:0

90e minuut.
Mišlov kopt de bal weg. Brzuchalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzuchalski speelt de bal door. Nüssli geeft de bal voor. Sánchez Parrilla krijgt zijn hoofd ertegen. Poghosyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kapan - City Abovyan 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kapan 33%, City Abovyan 67%.
FC Kapan - City Abovyan 4:0