Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Mec Hayq Haytgheq
xxx Tactiek taza
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 29
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.8 gemiddelde waardering 66.4
formidable Schieten outstanding
solid Passen very good
formidable Verdedigen outstanding


11e minuut.
Isnardi probeert naar een medespeler te passen. Fronczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fronczak met een sublieme pass. Regowski is nu in balbezit. Regowski draait met de bal, schiet en ... Noriega kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Giaquinta kopt de bal weg. Regowski rent richting de bal. Regowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hovannisyan heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fronczak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lens krijgt zijn hoofd ertegen. Noriega bokst de bal weg.

13e minuut.
Fuertes passt de bal met de wreef. Lens rent richting de bal. Lens passt de bal met de wreef. Regowski rent richting de bal. Regowski haalt uit met een fantastische trap. Noriega kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Boyajyan passt de bal zonder na te denken. Ruokola rent richting de bal. Avetikyan is nu in balbezit. Ruokola verovert de bal door een tackle van achteren. Ruokola draait met de bal, schiet en ... Péreira bokst de bal weg. Ruokola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruokola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mec Hayq - Haytgheq 1:0

18e minuut.
Garnikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Regowski verovert de bal door een tackle van achteren. Lens bereikt de bal nog maar net als eerste. Regowski is nu in balbezit. Regowski draait met de bal, schiet en ... Noriega kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Rüttgers geeft de bal voor. Aharonyan kopt de bal weg. Regowski rent richting de bal. Giaquinta bereikt de bal nog maar net als eerste. Giaquinta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Isahakyan kopt de bal weg. Daar is Ruokola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avetikyan is nu in balbezit. Margaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Margaryan haalt uit met een fantastische trap. Péreira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Aznavouryan de bal. Ruokola bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mec Hayq - Haytgheq 2:0

23e minuut.
Isnardi rent richting de bal. Isnardi passt de bal met de wreef. Fronczak rent richting de bal. Fronczak geeft een hoge lob. Regowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mec Hayq - Haytgheq 2:1

28e minuut.
Ruokola kopt de bal weg. Isnardi rent richting de bal. Margaryan maakt een afschuwelijke overtreding. Isnardi moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Isnardi kan niet meer verder spelen. Hovsepyan komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Hovsepyan verovert de bal door een tackle van achteren. Lens rent richting de bal. Lens passt de bal zonder na te denken. Regowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Regowski schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Mec Hayq - Haytgheq 2:2

32e minuut.
Noriega trapt de bal weg van het doel. Margaryan controleert de bal met de borst. Aharonyan maakt een afschuwelijke overtreding. Margaryan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Margaryan kan niet meer verder spelen. Bondía komt het veld opgelopen. Garnikyan met een snel genomen vrije trap. Ruokola is nu in balbezit. Ruokola schiet op doel. Péreira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mec Hayq - Haytgheq 3:2

35e minuut.
Rüttgers bereikt de bal nog maar net als eerste. Baghumyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rüttgers raakt geblesseerd tijdens het duel. Boyajyan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ruokola is nu in balbezit. Ruokola schiet op doel. Péreira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Regowski probeert naar een medespeler te passen. Lens is nu in balbezit. Rüttgers schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rüttgers krijgt een gele kaart. Lens is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Avetikyan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lens kopt de bal weg. Regowski is nu in balbezit. Regowski schiet op doel. Noriega verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Baghumyan geeft de bal voor. Isahakyan kopt de bal weg. Aznavouryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruokola verovert de bal door een tackle van achteren. Ruokola haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mec Hayq 55%, Haytgheq 45%.
FC Mec Hayq - Haytgheq 3:2

49e minuut.
Lens is nu in balbezit. Patrikyan onderschept slim de pass. Regowski is nu in balbezit. Regowski draait met de bal, schiet en ... Noriega werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Mec Hayq - Haytgheq 3:3

52e minuut.
Tamazyan geeft een hoge lob. Lens probeert de bal aan de voet te houden. Hovsepyan kopt de bal weg. Lens rent richting de bal. Lens draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Lens heeft problemen om de bal te vangen. Regowski rent richting de bal. Garnikyan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Garnikyan krijgt een gele kaart. Regowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Regowski neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mec Hayq - Haytgheq 3:4

64e minuut.
Lens onderschept slim de pass. Lens passt de bal zonder na te denken. Regowski rent richting de bal. Regowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Regowski de bal. Hovannisyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Regowski onderschept slim de pass. Regowski schiet op doel. Noriega werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mec Hayq - Haytgheq 3:5

65e minuut.
Bondía passt de bal in één keer door. Garnikyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Giaquinta is nu in balbezit. Lens is nu in balbezit. Lens draait met de bal, schiet en ... Noriega kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Avetikyan passt de bal zonder na te denken. Fronczak rent richting de bal. Fronczak speelt de bal door. Regowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Regowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Bondía bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondía passt de bal in één keer door. Isahakyan is nu in balbezit. Ruokola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruokola haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Hovsepyan passt de bal in één keer door. Regowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hovannisyan is nu in balbezit. Regowski verovert de bal door een tackle van achteren. Regowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mec Hayq - Haytgheq 3:6

82e minuut.
Giaquinta controleert de bal met de borst. Lens bereikt de bal nog maar net als eerste. Lens passt de bal in één keer door. Regowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Regowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Inworp. Fuertes met de inworp. Lens speelt de bal door. Regowski rent richting de bal. Regowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Daar is Bondía, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bondía speelt de bal door. Boyajyan met een sublieme pass. Lens bereikt de bal nog maar net als eerste. Lens haalt uit met een fantastische trap. Noriega probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Boyajyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rüttgers met een sublieme pass. Isahakyan speelt de bal door. Ruokola is nu in balbezit. Ruokola draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mec Hayq 58%, Haytgheq 42%.
FC Mec Hayq - Haytgheq 3:6