Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MAMIKONYANS FAMILY FC Sebastia
Attacк Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
18% Spel op eigen helft 82%
29 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
36.9 gemiddelde waardering 19.6
solid Schieten weak
solid Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Murzastek bereikt de bal nog maar net als eerste. Murzastek geeft een lange en hoge pass. Daar is Epremyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarkisov rent richting de bal. Sarkisov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Koryzna verovert de bal door een tackle van achteren. Koryzna geeft de bal voor. Kapitan heeft problemen om de bal te vangen. Sarkisov rent richting de bal. Sarkisov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Kasparov met een snelle inworp. Sanguinetti rent richting de bal. Nalbandian tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nalbandian krijgt een gele kaart.

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sanguinetti met de inworp. Koryzna geeft een hoge lob. Kapitan springt en kopt de bal. Tabanyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MAMIKONYANS FAMILY - FC Sebastia 1:0

21e minuut.
Nalbandian bereikt de bal nog maar net als eerste. Koryzna verovert de bal door een tackle van achteren. Koryzna met een sublieme pass. Kapitan is nu in balbezit. Kapitan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Koryzna passt de bal met de wreef. Sarkisov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarkisov passt de bal met de wreef. Kapitan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapitan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Khachunts met de inworp. Nigoghosyan rent richting de bal. Kapitan verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Kapitan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kapitan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Koryzna speelt de bal door. Murzastek rent richting de bal. Murzastek probeert naar een medespeler te passen. Kapitan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapitan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Mihranyan rent richting de bal. Koryzna onderschept slim de pass. Koryzna met een sublieme pass. Daar is Kapitan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kapitan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MAMIKONYANS FAMILY - FC Sebastia 2:0

34e minuut.
Ohanyan met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sanguinetti met een snelle inworp. Kapitan is nu in balbezit. Kapitan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Sanguinetti onderschept slim de pass. Sanguinetti geeft een hoge lob. Sarkisov kopt de bal weg. Kapitan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapitan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MAMIKONYANS FAMILY - FC Sebastia 3:0

38e minuut.
Sabelli komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Patyan rent richting de bal. Murzastek verovert de bal door een tackle van achteren. Murzastek passt de bal in één keer door. Sabelli rent richting de bal. Sabelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MAMIKONYANS FAMILY 16%, FC Sebastia 84%.
MAMIKONYANS FAMILY - FC Sebastia 3:0

49e minuut.
Hayrikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Koryzna onderschept slim de pass. Koryzna passt de bal met de wreef. Sarkisov is nu in balbezit. Sarkisov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MAMIKONYANS FAMILY - FC Sebastia 4:0

49e minuut.
Hayrikyan is nu in balbezit. Hayrikyan passt de bal zonder na te denken. Sabelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabelli haalt uit met een fantastische trap. Tabanyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MAMIKONYANS FAMILY - FC Sebastia 5:0

53e minuut.
Mkchyan met een sublieme pass. Petikyan is nu in balbezit. Koryzna maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Koryzna naar de kleedkamers voor een vroege douche.

60e minuut.
Murzastek verovert de bal door een tackle van achteren. Murzastek probeert naar een medespeler te passen. Sabelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabelli haalt uit met een fantastische trap. Tabanyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MAMIKONYANS FAMILY - FC Sebastia 6:0

61e minuut.
Loudal komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Doeltrap. Tserunyan komt het veld opgelopen. Ambartsumyan komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Sabelli verovert de bal door een tackle van achteren. Sabelli passt de bal met de wreef. Sarkisov heeft problemen om de bal te vangen. Sarkisov haalt uit met een fantastische trap. Epremyan probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Ohanyan is nu in balbezit. Sabelli rent richting de bal. Sabelli haalt uit met een fantastische trap. Ohanyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tabanyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MAMIKONYANS FAMILY - FC Sebastia 7:0

79e minuut.
Gia Hòa geeft de bal voor. Sarkisov kopt de bal weg. Mihranyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sabelli rent richting de bal. Sabelli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bakalyan komt het veld opgelopen.

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tabanyan trapt de bal weg. Tserunyan kopt de bal weg. Sabelli kan de bal niet met de borst controleren. Sabelli haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Tserunyan kopt de bal weg. Nigoghosyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sarkisov speelt de bal door. Loudal rent richting de bal. Loudal haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MAMIKONYANS FAMILY 21%, FC Sebastia 79%.
MAMIKONYANS FAMILY - FC Sebastia 7:0