Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Usumnaran Sasoun Հայաստան
Normal Tactiek փորձ-փորձանք
41% Balbezit 59%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 41
poor Schieten very good
poor Passen adequate
poor Verdedigen adequate


7e minuut.
Brovedan geeft een hoge lob. Mkchyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mashouryan begaat een overtreding. Mashouryan krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Martirosyan met een sublieme pass. Strojek rent richting de bal. Strojek geeft een lange en hoge pass. Mashouryan rent richting de bal. Mashouryan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Mkchyan met een harde bal richting middenveld. Daar is Gorrara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gorrara geeft een lange en hoge pass. Manaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Manaryan schiet op doel. Beglaryan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martirosyan met een snelle inworp. Petrosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrosyan geeft een lange en hoge pass. Beglaryan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Usumnaran Sasoun - Հայաստան 0:1

24e minuut.
Martirosyan verovert de bal door een tackle van achteren. Martirosyan speelt de bal door. Mashouryan geeft de bal voor. Klungelig pakt Martirosyan de bal. Martirosyan passt de bal met de wreef. Beglaryan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Strojek is nu in balbezit. Strojek geeft de bal voor. Klungelig pakt Mkchyan de bal. Martirosyan is nu in balbezit. Martirosyan draait met de bal, schiet en ... Beglaryan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Mashouryan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mashouryan schiet op doel. Beglaryan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Usumnaran Sasoun - Հայաստան 0:2

39e minuut.
Petrosyan speelt de bal door. Manaryan rent richting de bal. Karents verovert de bal door een tackle van achteren. Petrosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrosyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Martirosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghazaryan is nu in balbezit. Martirosyan onderschept slim de pass. Martirosyan passt de bal zonder na te denken. Mashouryan is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Martirosyan neemt de hoekschop. Martirosyan maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Usumnaran Sasoun 75%, Հայաստան 25%.
Usumnaran Sasoun - Հայաստան 0:2

46e minuut.
Strojek rent richting de bal. Martirosyan met een sublieme pass. Mashouryan rent richting de bal. Manaryan rent richting de bal. Manaryan haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Usumnaran Sasoun - Հայաստան 0:3

50e minuut.
Latfayak rent richting de bal. Latfayak geeft een hoge lob. Manaryan rent richting de bal. Manaryan passt de bal zonder na te denken. Mashouryan bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Usumnaran Sasoun - Հայաստան 0:4

52e minuut.
Strojek onderschept slim de pass. Klungelig pakt Manaryan de bal. Petrosyan speelt de bal door. Martirosyan is nu in balbezit. Martirosyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Inworp. Martirosyan met een snelle inworp. Daar is Petrosyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strojek rent richting de bal. Strojek geeft de bal voor. Beglaryan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mashouryan is nu in balbezit. Mashouryan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Usumnaran Sasoun - Հայաստան 0:5

64e minuut.
Martirosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Martirosyan schiet op doel. Mashouryan probeert de bal aan de voet te houden. Petrosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrosyan geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Usumnaran Sasoun - Հայաստան 0:6

68e minuut.
Karents probeert naar een medespeler te passen. Petrosyan rent richting de bal. Petrosyan passt de bal in één keer door. Mashouryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mashouryan geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Daar is Martirosyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mkchyan kopt de bal weg. Samvelyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Martirosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Martirosyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Usumnaran Sasoun - Հայաստան 0:7

73e minuut.
Manaryan verovert de bal door een tackle van achteren. Manaryan passt de bal in één keer door. Martirosyan met een sublieme pass. Mashouryan rent richting de bal. Mashouryan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Beglaryan trapt de bal weg van het doel. Daar is Ghazaryan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martirosyan probeert naar een medespeler te passen. Mashouryan rent richting de bal. Mashouryan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Manaryan rent richting de bal. Manaryan probeert naar een medespeler te passen. Ilouyan is nu in balbezit. Martirosyan onderschept slim de pass. Martirosyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Beglaryan trapt de bal weg van het doel. Gorrara heeft problemen om de bal te vangen. Gorrara geeft een hoge lob. Mashouryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mashouryan draait met de bal, schiet en ... Beglaryan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Klungelig pakt Martirosyan de bal. Martirosyan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Samvelyan de bal. Mashouryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mashouryan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Beglaryan met een harde bal richting middenveld. Inworp. Martirosyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Petrosyan de bal. Strojek geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Usumnaran Sasoun 85%, Հայաստան 15%.
Usumnaran Sasoun - Հայաստան 0:7