Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MIKA Kaxak Bentonit
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


4e minuut.
Rostamyan geeft een hoge lob. Inworp. Bakunts met een snelle inworp. Tunboyacyan rent richting de bal. Tunboyacyan geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Malatyan is nu in balbezit. Pachajyan is nu in balbezit. Hamboyan is nu in balbezit. Pachajyan onderschept slim de pass. Pachajyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MIKA Kaxak - Bentonit 0:1

16e minuut.
Varteresyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Varteresyan passt de bal in één keer door. Sadoyan is nu in balbezit. Sadoyan geeft een lange en hoge pass. Daar is Yesayan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Malkhazyan passt de bal in één keer door. Pachajyan is nu in balbezit. Nazaryan is nu in balbezit. Pachajyan onderschept slim de pass. Pachajyan draait met de bal, schiet en ... Nalbandian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Meschyan kopt de bal weg. Hamboyan heeft problemen om de bal te vangen. Tunboyacyan is nu in balbezit. Pachajyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachajyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Hamboyan rent richting de bal. Varteresyan rent richting de bal. Varteresyan probeert naar een medespeler te passen. Yesayan rent richting de bal. Yesayan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Satunts bereikt de bal nog maar net als eerste. Satunts speelt de bal door. Meschyan is nu in balbezit. Yesayan is nu in balbezit. Yesayan haalt uit met een fantastische trap. Eskandaryan bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sadoyan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Yesayan rent richting de bal. Yesayan schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MIKA Kaxak 44%, Bentonit 56%.
MIKA Kaxak - Bentonit 0:1

54e minuut.
Tunboyacyan is nu in balbezit. Malatyan rent richting de bal. Tunboyacyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tunboyacyan krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Varteresyan passt de bal zonder na te denken. Arshakyan is nu in balbezit. Arshakyan geeft een lange en hoge pass. Pachajyan rent richting de bal. Pachajyan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Avetyan kopt de bal weg. Varteresyan is nu in balbezit. Varteresyan passt de bal met de wreef. Yesayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yesayan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MIKA Kaxak - Bentonit 1:1

73e minuut.
Na een snelle pass probeert Malkhazyan de bal onder controle te krijgen. Varteresyan rent richting de bal. Varteresyan speelt de bal door. Yesayan rent richting de bal. Yesayan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bakunts zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nazaryan is nu in balbezit. Tunboyacyan onderschept slim de pass. Tunboyacyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MIKA Kaxak 56%, Bentonit 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MIKA Kaxak - Bentonit 1:1