Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MIKA 2016 FC Ararat
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Mnatsakanyan is nu in balbezit. Mnatsakanyan passt de bal in één keer door. Shirinyan rent richting de bal. Teymuryan rent richting de bal. Teymuryan haalt uit met een fantastische trap. Babajanyan bokst de bal weg.

19e minuut.
Kasparov geeft de bal voor. Mnatsakanyan controleert de bal met de borst. Arzumanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Danielyan rent richting de bal. Danielyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Babajanyan met een harde bal richting middenveld. Mkchyan kopt de bal weg. Arzumanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nersesyan onderschept slim de pass. Nersesyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MIKA 2016 - FC Ararat 0:1

33e minuut.
Arzumanyan kopt de bal weg. Bareghamyan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mnatsakanyan. Mnatsakanyan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MIKA 2016 47%, FC Ararat 53%.
MIKA 2016 - FC Ararat 0:1

48e minuut.
Hacheryan geeft een hoge lob. Sanosyan geeft de bal voor. Shalunts met een sublieme pass. Danielyan is nu in balbezit. Danielyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Shalunts is nu in balbezit. Manoyan rent richting de bal. Manoyan geeft een lange en hoge pass. Arzumanyan is nu in balbezit. Arzumanyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Danielyan geeft een hoge lob. Babajanyan speelt de bal door. Sismanyan probeert naar een medespeler te passen. Nersesyan is nu in balbezit. Nersesyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MIKA 2016 - FC Ararat 0:2

89e minuut.
Nersesyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanosyan is nu in balbezit. Mkchyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nersesyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nersesyan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MIKA 2016 - FC Ararat 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MIKA 2016 59%, FC Ararat 41%.
MIKA 2016 - FC Ararat 0:3