Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MIKA 2016 Pyunik Berd
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.6 gemiddelde waardering 16.8
slecht Schieten slecht
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen hopeloos


16e minuut.
Nshanyan is nu in balbezit. Nikosyan rent richting de bal. Nikosyan geeft een lange en hoge pass. Djorkaeff bereikt de bal nog maar net als eerste. Djorkaeff geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Smbatyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Smbatyan geeft een lange en hoge pass. Teymuryan kopt de bal weg. Koryan is nu in balbezit. Danielyan onderschept slim de pass. Danielyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MIKA 2016 - Pyunik Berd 1:0

29e minuut.
Hovhannisyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Danielyan verovert de bal door een tackle van achteren. Danielyan met een sublieme pass. Teymuryan rent richting de bal. Teymuryan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Darchinyan trapt de bal weg. Nshanyan kopt de bal weg. Teymuryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Teymuryan schiet op doel. Darchinyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MIKA 2016 - Pyunik Berd 2:0

40e minuut.
Nshanyan heeft problemen om de bal te vangen. Shahinyan verovert de bal door een tackle van achteren. Shahinyan met een sublieme pass. Aroyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aroyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MIKA 2016 52%, Pyunik Berd 48%.
MIKA 2016 - Pyunik Berd 2:0

58e minuut.
Koryan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bareghamyan met de inworp. Danielyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Danielyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Daar is Nikosyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Danielyan probeert naar een medespeler te passen. Koryan is nu in balbezit. Teymuryan onderschept slim de pass. Teymuryan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Nshanyan probeert naar een medespeler te passen. Danielyan is nu in balbezit. Teymuryan is nu in balbezit. Teymuryan haalt uit met een fantastische trap. Darchinyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MIKA 2016 - Pyunik Berd 3:0

88e minuut.
Pandunts bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandunts passt de bal in één keer door. Smbatyan geeft de bal voor. Teymuryan rent richting de bal. Teymuryan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MIKA 2016 47%, Pyunik Berd 53%.
MIKA 2016 - Pyunik Berd 3:0