Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SA Nemrout FC Ararat
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
16 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 20
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Karamyan verovert de bal door een tackle van achteren. Herikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Herikyan passt de bal zonder na te denken. Ispiryan rent richting de bal. Ispiryan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Kasparov passt de bal in één keer door. Mnatsakanyan rent richting de bal. Herikyan verovert de bal door een tackle van achteren. Herikyan draait met de bal, schiet en ... Babajanyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SA Nemrout - FC Ararat 1:0

14e minuut.
Baghdasaryan speelt de bal door. Manoyan rent richting de bal. Saribekyan probeert naar een medespeler te passen. Nersesyan rent richting de bal. Nersesyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Mnatsakanyan rent richting de bal. Herikyan onderschept slim de pass. Herikyan met een sublieme pass. Ispiryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ispiryan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Babajanyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Arturyan heeft problemen om de bal te vangen. Mkchyan rent richting de bal. Mkchyan geeft de bal voor. Nersesyan is nu in balbezit. Nersesyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SA Nemrout 45%, FC Ararat 55%.
SA Nemrout - FC Ararat 1:0

51e minuut.
Mnatsakanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Herikyan is nu in balbezit. Herikyan met een sublieme pass. Ispiryan is nu in balbezit. Ispiryan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Ispiryan haalt uit met een fantastische trap. Andonyan kopt de bal weg. Klungelig pakt Mnatsakanyan de bal. Herikyan rent richting de bal. Herikyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kasparov bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Shirinyan geeft de bal voor. Inworp. Poghosyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Herikyan is nu in balbezit. Herikyan geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Saribekyan met een sublieme pass. Nersesyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mkchyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nersesyan is nu in balbezit. Nersesyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Grigorian bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigorian geeft de bal voor. Sismanyan geeft de bal voor. Hacheryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacheryan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SA Nemrout 37%, FC Ararat 63%.
SA Nemrout - FC Ararat 1:0