Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liver Bull Choppy F.C.
M-532 LAST Tactiek 5 2024
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
65.3 gemiddelde waardering 63.5
uitstekend Schieten formidabel
uitstekend Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen uitstekend


8e minuut.
Kempf met een sublieme pass. Arias is nu in balbezit. Arias probeert naar een medespeler te passen. Byrdy rent richting de bal. Byrdy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Suresh passt de bal met de wreef. Hambašić rent richting de bal. Hambašić probeert naar een medespeler te passen. Sansone rent richting de bal. Sansone schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Kempf bereikt de bal nog maar net als eerste. Kempf speelt de bal door. Daar is Tsirbas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsirbas geeft de bal voor. Byrdy maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kabulov onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Liver Bull - Choppy F.C. 1:0

21e minuut.
Klungelig pakt Byrdy de bal. Kabulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabulov geeft de bal voor. Tsitsanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsitsanis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Arias speelt de bal door. Godeiro rent richting de bal. Suresh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Suresh krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Kabulov maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Uusberg de bal. Tsitsanis rent richting de bal. Tsitsanis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Pungă rent richting de bal. Pungă passt de bal in één keer door. Tsirbas is nu in balbezit. Tsirbas geeft een lange en hoge pass. Byrdy maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Arias probeert naar een medespeler te passen. Godeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilipiuk rent richting de bal. Godeiro onderschept slim de pass. Godeiro schiet op doel. Fiteni bokst de bal weg. Daar is Kabulov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liver Bull 59%, Choppy F.C. 41%.
Liver Bull - Choppy F.C. 1:0

49e minuut.
Tsitsanis haalt uit met een fantastische trap. Keegan met een sublieme pass. Lukovac is nu in balbezit. Lukovac geeft de bal voor. Tsitsanis krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Kempf passt de bal zonder na te denken. Tsirbas rent richting de bal. Tsirbas passt de bal in één keer door. Godeiro is nu in balbezit. Godeiro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Suresh met de inworp. Hambašić is nu in balbezit. Hambašić geeft een lange en hoge pass. Daar is Sansone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sansone draait met de bal, schiet en ... Radziwon bokst de bal weg.

63e minuut.
Arias passt de bal zonder na te denken. Pungă rent richting de bal. Pungă geeft een lange en hoge pass. Godeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Godeiro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Hambašić kopt de bal weg. Pungă is nu in balbezit. Tsitsanis begaat een overtreding. Tsitsanis krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Byrdy kopt de bal weg. Tsirbas controleert de bal met de borst. Tsirbas passt de bal met de wreef. Godeiro rent richting de bal. Godeiro haalt uit met een fantastische trap. Fiteni bokst de bal weg.

75e minuut.
Hambašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hambašić passt de bal zonder na te denken. Pungă bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansone verovert de bal door een tackle van achteren. Sansone draait met de bal, schiet en ... Paal!

78e minuut.
Amato met de inworp. Kempf probeert naar een medespeler te passen. Tsitsanis is nu in balbezit. Tsitsanis haalt uit met een fantastische trap. Radziwon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Liver Bull - Choppy F.C. 1:1

82e minuut.
Inworp. Fónagy komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Tsitsanis speelt de bal door. Hambašić heeft problemen om de bal te vangen. Hambašić probeert naar een medespeler te passen. Sansone bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansone schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liver Bull 52%, Choppy F.C. 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Liver Bull - Choppy F.C. 1:1