Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Senglea Lavanders Gżira Killers
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
42% Spel op eigen helft 58%
19 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 19
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Bondin onderschept slim de pass. Bondin passt de bal met de wreef. Pace bereikt de bal nog maar net als eerste. Grech verovert de bal door een tackle van achteren. Grech haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Grech is nu in balbezit. Schiavone onderschept slim de pass. Schiavone passt de bal zonder na te denken. Sansone rent richting de bal. Sansone draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Bondin rent richting de bal. Anastasi verovert de bal door een tackle van achteren. Anastasi probeert naar een medespeler te passen. Sansone bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansone schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Pule` probeert naar een medespeler te passen. Callus bereikt de bal nog maar net als eerste. Callus met een sublieme pass. Sansone rent richting de bal. Sansone haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Anastasi passt de bal met de wreef. Sansone bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrito onderschept slim de pass. Callus onderschept slim de pass. Callus haalt uit met een fantastische trap. Navarro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Grech is nu in balbezit. Pace onderschept slim de pass. Pace met een sublieme pass. Sansone rent richting de bal. Sansone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Senglea Lavanders - Gżira Killers 1:0

44e minuut.
Loporto met een sublieme pass. Klungelig pakt Pace de bal. Callus bereikt de bal nog maar net als eerste. Callus draait met de bal, schiet en ... Daar is Tedesco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Senglea Lavanders - Gżira Killers 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Senglea Lavanders 44%, Gżira Killers 56%.
Senglea Lavanders - Gżira Killers 2:0

46e minuut.
Eminyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Eminyan passt de bal met de wreef. Daar is Bondin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Callus onderschept slim de pass. Callus schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Pace speelt de bal door. Daar is Callus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Callus passt de bal met de wreef. Sansone rent richting de bal. Sansone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Senglea Lavanders - Gżira Killers 3:0

63e minuut.
Xriha trapt de bal weg. Callus rent richting de bal. Callus probeert naar een medespeler te passen. Sansone bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansone draait met de bal, schiet en ... Navarro bokst de bal weg.

66e minuut.
Pace met een sublieme pass. Klungelig pakt Callus de bal. Sansone bereikt de bal nog maar net als eerste. Callus is nu in balbezit. Callus draait met de bal, schiet en ... Navarro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Bondin rent richting de bal. Callus is nu in balbezit. Callus met een sublieme pass. Sansone is nu in balbezit. Sansone draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Callus geeft een hoge lob. Navarro werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Klungelig pakt Ferrito de bal. Sansone rent richting de bal. Sansone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Senglea Lavanders - Gżira Killers 4:0

75e minuut.
Pace verovert de bal door een tackle van achteren. Sansone rent richting de bal. Tedesco bereikt de bal nog maar net als eerste. Callus onderschept slim de pass. Callus schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Eminyan heeft problemen om de bal te vangen. Penza rent richting de bal. Daar is Pace, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eminyan is nu in balbezit. Eminyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Senglea Lavanders 41%, Gżira Killers 59%.
Senglea Lavanders - Gżira Killers 4:0