Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ShantoineFC Maltezos Eagles
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 16.6
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Casolani passt de bal met de wreef. Paris is nu in balbezit. Lowell is nu in balbezit. Paris onderschept slim de pass. Paris draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Cassar Torreggiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ventura verovert de bal door een tackle van achteren. Cassar Torreggiani is nu in balbezit. Ventura verovert de bal door een tackle van achteren. Ventura geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ShantoineFC - Maltezos Eagles 1:0

29e minuut.
Cassar Torreggiani speelt de bal door. Lagana` is nu in balbezit. Peralta onderschept slim de pass. Pace-Asciak rent richting de bal. Pace-Asciak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ShantoineFC 57%, Maltezos Eagles 43%.
ShantoineFC - Maltezos Eagles 1:0

48e minuut.
Baldacchino met de inworp. Cassar Torreggiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassar Torreggiani met een sublieme pass. Baldacchino is nu in balbezit. Baldacchino geeft de bal voor. Bugeja probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ventura rent richting de bal. Paris onderschept slim de pass. Paris draait met de bal, schiet en ... Bugeja bokst de bal weg.

80e minuut.
Baldacchino verovert de bal door een tackle van achteren. Baldacchino geeft de bal voor. Maistre is nu in balbezit. Cassar Torreggiani onderschept slim de pass. Cassar Torreggiani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ShantoineFC 43%, Maltezos Eagles 57%.
ShantoineFC - Maltezos Eagles 1:0