Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Konkos Hniezer Hawks
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 21.2
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
hopeless Verdedigen weak


1e minuut.
Laus verovert de bal door een tackle van achteren. Laus speelt de bal door. Casolani is nu in balbezit. Casolani haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Duca de bal onder controle te krijgen. Camenzuli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Laus speelt de bal door. Daar is Casolani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Loporto is nu in balbezit. Casolani onderschept slim de pass. Casolani haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Casolani rent richting de bal. Laus bereikt de bal nog maar net als eerste. Loporto is nu in balbezit. Laus onderschept slim de pass. Laus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konkos - Hniezer Hawks 0:1

12e minuut.
Laus is nu in balbezit. Cucciardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Loporto bereikt de bal nog maar net als eerste. Laus onderschept slim de pass. Laus draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Inworp. Cassingela zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Laus probeert naar een medespeler te passen. Cardona bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardona schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Bologna is nu in balbezit. Bologna geeft een hoge lob. Axiaq heeft problemen om de bal te vangen. Said bereikt de bal nog maar net als eerste. Said schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Konkos 48%, Hniezer Hawks 52%.
FC Konkos - Hniezer Hawks 0:1

49e minuut.
Sciberras bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucciardi begaat een overtreding. Sciberras is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sciberras zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bonnici heeft problemen om de bal te vangen. Casolani rent richting de bal. Casolani draait met de bal, schiet en ... Camenzuli bokst de bal weg.

55e minuut.
Cucciardi rent richting de bal. Cucciardi geeft de bal voor. Pace probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pullicino Orland rent richting de bal. Pullicino Orland draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Bonnici geeft een hoge lob. Ghio kopt de bal weg. Casolani rent richting de bal. Casolani draait met de bal, schiet en ... Camenzuli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konkos - Hniezer Hawks 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Konkos 53%, Hniezer Hawks 47%.
FC Konkos - Hniezer Hawks 0:2