Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
San Ġwann Lager FC Ljuni Angels
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 15.8
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Ungaro heeft problemen om de bal te vangen. Ghirxi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghirxi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ciscaldi de bal. Ciscaldi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Petroni trapt de bal weg. Lentini kopt de bal weg. Cefai rent richting de bal. Ciscaldi verovert de bal door een tackle van achteren. Ciscaldi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Cefai is nu in balbezit. Spagnol onderschept slim de pass. Spagnol probeert naar een medespeler te passen. Ciscaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciscaldi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Ġwann Lager FC 62%, Ljuni Angels 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
San Ġwann Lager FC - Ljuni Angels 0:0

48e minuut.
Casolani speelt de bal door. Ungaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ungaro draait met de bal, schiet en ... Cuschieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuschieri geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pace bereikt de bal nog maar net als eerste. Pace draait met de bal, schiet en ... Speranza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Musumeci onderschept slim de pass. Musumeci geeft een hoge lob. Klungelig pakt Manicaro de bal. Ciscaldi rent richting de bal. Ciscaldi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Pace raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Griscti Soler komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Spagnol bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacciottolo verovert de bal door een tackle van achteren. Cacciottolo geeft een hoge lob. Ciscaldi is nu in balbezit. Ciscaldi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Bugeja geeft de bal voor. Cacciottolo kopt de bal weg. Cuschieri probeert naar een medespeler te passen. Griscti Soler is nu in balbezit. Griscti Soler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Cuschieri rent richting de bal. Cuschieri geeft de bal voor. Musumeci probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Griscti Soler rent richting de bal. Griscti Soler haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
San Ġwann Lager FC - Ljuni Angels 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Ġwann Lager FC 43%, Ljuni Angels 57%.
San Ġwann Lager FC - Ljuni Angels 1:0