Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Siggiewi Pepsi FC FC Konkos
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
hopeless Verdedigen hopeless


12e minuut.
Bonnici probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Frendo rent richting de bal. Frendo passt de bal met de wreef. Montford bereikt de bal nog maar net als eerste. Montford schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Sammut geeft een lange en hoge pass. Cucciardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitale schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vitale is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

19e minuut.
Loporto rent richting de bal. Montford verovert de bal door een tackle van achteren. Lautier bereikt de bal nog maar net als eerste. Frendo onderschept slim de pass. Frendo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Siggiewi Pepsi FC - FC Konkos 1:0

21e minuut.
Dimech is nu in balbezit. Dimech geeft een hoge lob. Frendo kopt de bal weg. Montford bereikt de bal nog maar net als eerste. Montford schiet op doel. Camenzuli bokst de bal weg.

41e minuut.
Testa geeft een hoge lob. Penza probeert de bal aan de voet te houden. Bologna bereikt de bal nog maar net als eerste. Pullicino Orland is nu in balbezit. Pullicino Orland draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siggiewi Pepsi FC 59%, FC Konkos 41%.
Siggiewi Pepsi FC - FC Konkos 1:0

56e minuut.
Bologna kopt de bal weg. Klungelig pakt Said de bal. Said probeert naar een medespeler te passen. Pullicino Orland rent richting de bal. Pullicino Orland haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Inglott is nu in balbezit. Bologna verovert de bal door een tackle van achteren. Bologna met een sublieme pass. Pullicino Orland bereikt de bal nog maar net als eerste. Pullicino Orland schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Bologna bereikt de bal nog maar net als eerste. Bologna passt de bal in één keer door. Pullicino Orland rent richting de bal. Bologna bereikt de bal nog maar net als eerste. Bologna draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Lautier speelt de bal door. Bologna met een sublieme pass. Pullicino Orland rent richting de bal. Bologna bereikt de bal nog maar net als eerste. Bologna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pavia met een harde bal richting middenveld. Daar is Frendo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lautier is nu in balbezit. Lautier draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siggiewi Pepsi FC 68%, FC Konkos 32%.
Siggiewi Pepsi FC - FC Konkos 1:0