Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Conejos Zanates Verdes Navajas
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
55% Spel op eigen helft 45%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18 gemiddelde waardering 16.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Paz rent richting de bal. Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paz onderschept slim de pass. Paz draait met de bal, schiet en ... Berrios probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mojon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Conejos Zanates - Verdes Navajas 1:0

7e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Mojon niet meer kan verder spelen. Corrales komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Cuellar bereikt de bal nog maar net als eerste. Farach verovert de bal door een tackle van achteren. Farach met een sublieme pass. Paz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Sandoval is nu in balbezit. Coello onderschept slim de pass. Coello passt de bal met de wreef. Paz is nu in balbezit. Paz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Aldana geeft een lange en hoge pass. Bardales bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardales geeft een lange en hoge pass. Paz rent richting de bal. Paz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Farach verovert de bal door een tackle van achteren. Paz is nu in balbezit. Berrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Paz verovert de bal door een tackle van achteren. Paz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Baldemar speelt de bal door. Cuellar is nu in balbezit. Cuellar geeft een lange en hoge pass. Arden rent richting de bal. Arden draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Sandoval rent richting de bal. Coello verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baldemar. Baldemar krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Arden rent richting de bal. Trujillo onderschept slim de pass. Trujillo probeert naar een medespeler te passen. Paz is nu in balbezit. Paz schiet op doel. Paal! Corrales probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Conejos Zanates 49%, Verdes Navajas 51%.
Conejos Zanates - Verdes Navajas 1:0

51e minuut.
Coello passt de bal zonder na te denken. Baldemar probeert naar een medespeler te passen. Bardales bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardales speelt de bal door. Ucles geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Farach rent richting de bal. Cuellar verovert de bal door een tackle van achteren. Cuellar speelt de bal door. Paz is nu in balbezit. Paz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Conejos Zanates 61%, Verdes Navajas 39%.
Conejos Zanates - Verdes Navajas 1:0