Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tigres Indios Osos Leprosos
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 18.3
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
Matamoros onderschept slim de pass. Matamoros passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Guzman de bal. Urrutia is nu in balbezit. Urrutia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigres Indios - Osos Leprosos 1:0

13e minuut.
Armijo geeft de bal voor. Inworp. Arevalo met de inworp. Coca bereikt de bal nog maar net als eerste. Coca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Na een snelle pass probeert Barón de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cerritos met een snelle inworp. Guzman is nu in balbezit. Guzman geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Matamoros is nu in balbezit. Matamoros speelt de bal door. Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Guzman is nu in balbezit. Coca verovert de bal door een tackle van achteren. Coca passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Urrutia de bal. Urrutia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Guzman bereikt de bal nog maar net als eerste. Barón onderschept slim de pass. Barón passt de bal in één keer door. Urrutia rent richting de bal. Urrutia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tigres Indios 47%, Osos Leprosos 53%.
Tigres Indios - Osos Leprosos 1:0

56e minuut.
Barón bereikt de bal nog maar net als eerste. Tercero rent richting de bal. Barón begaat een overtreding. Barón krijgt een gele kaart. Tercero raakt geblesseerd tijdens het duel. Guzman zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rosa verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Alonzo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Caballero rent richting de bal. Caballero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Urrutia rent richting de bal. Coca is nu in balbezit. Urrutia rent richting de bal. Urrutia haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Coca de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigres Indios - Osos Leprosos 2:0

76e minuut.
Coca rent richting de bal. Mena onderschept slim de pass. Mena passt de bal zonder na te denken. Tercero is nu in balbezit. Tercero schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Arevalo probeert naar een medespeler te passen. Coca rent richting de bal. Mena rent richting de bal. Coca onderschept slim de pass. Coca geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tigres Indios 41%, Osos Leprosos 59%.
Tigres Indios - Osos Leprosos 2:0