Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kosmonaytes Vistonidas Los Paralitaos
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Kamitsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Graikopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Graikopoulos speelt de bal door. Touliatos rent richting de bal. Touliatos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Theologitis rent richting de bal. Galitsios onderschept slim de pass. Galitsios passt de bal met de wreef. Damaskinos is nu in balbezit. Damaskinos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Graikopoulos geeft een hoge lob. Velmos met een sublieme pass. Dimakos rent richting de bal. Tentzeris onderschept slim de pass. Tentzeris schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Emvalomenos bereikt de bal nog maar net als eerste. Galitsios verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Kalavrytinos zijn tegenspeler op de grond. Galitsios raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Skartados raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lefkaditis komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Kamitsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamitsis geeft een lange en hoge pass. Tentzeris is nu in balbezit. Tentzeris schiet op doel. Roussis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Damaskinos is nu in balbezit. Touliatos is nu in balbezit. Damaskinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Touliatos is nu in balbezit. Touliatos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kosmonaytes Vistonidas 54%, Los Paralitaos 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kosmonaytes Vistonidas - Los Paralitaos 0:0

48e minuut.
Theologitis verovert de bal door een tackle van achteren. Theologitis passt de bal met de wreef. Daar is Dimakos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tentzeris rent richting de bal. Tentzeris haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosmonaytes Vistonidas - Los Paralitaos 0:1

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Graikopoulos met de inworp. Touliatos is nu in balbezit. Touliatos draait met de bal, schiet en ... Mylonas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kosmonaytes Vistonidas - Los Paralitaos 1:1

58e minuut.
Touliatos geeft een hoge lob. Graikopoulos rent richting de bal. Graikopoulos speelt de bal door. Touliatos rent richting de bal. Touliatos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Poikilidis met de inworp. Velmos bereikt de bal nog maar net als eerste. Emvalomenos verovert de bal door een tackle van achteren. Emvalomenos geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Theologitis heeft problemen om de bal te vangen. Touliatos is nu in balbezit. Touliatos met een sublieme pass. Damaskinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Damaskinos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Inworp. Sevastos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Theologitis is nu in balbezit. Touliatos onderschept slim de pass. Touliatos passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Emvalomenos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tarasis komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kosmonaytes Vistonidas 47%, Los Paralitaos 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kosmonaytes Vistonidas - Los Paralitaos 1:1