Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mayra Xalia Odigiton Kosmonaytes Vistonidas
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
17 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 15
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Sevastos is nu in balbezit. Sevastos geeft een hoge lob. Andronidis probeert de bal aan de voet te houden. Damaskinos rent richting de bal. Damaskinos draait met de bal, schiet en ... Klopas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Andronidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Andronidis geeft de bal voor. Kalavrouzos kan de bal niet met de borst controleren. Kalavrouzos haalt uit met een fantastische trap. Roussis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mayra Xalia Odigiton - Kosmonaytes Vistonidas 1:0

8e minuut.
Touliatos rent richting de bal. Damaskinos is nu in balbezit. Touliatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Damaskinos is nu in balbezit. Damaskinos schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Katsinos is nu in balbezit. Dimakos is nu in balbezit. Katsinos onderschept slim de pass. Daar is Katsinos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Katsinos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mayra Xalia Odigiton - Kosmonaytes Vistonidas 2:0

14e minuut.
Skartados geeft de bal voor. Klungelig pakt Damaskinos de bal. Theonas rent richting de bal. Damaskinos onderschept slim de pass. Damaskinos haalt uit met een fantastische trap. Klopas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Mayra Xalia Odigiton - Kosmonaytes Vistonidas 2:1

24e minuut.
Danaos geeft een lange en hoge pass. Skartados probeert de bal aan de voet te houden. Ntaoukas is nu in balbezit. Katsinos heeft problemen om de bal te vangen. Katsinos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Touliatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntaoukas verovert de bal door een tackle van achteren. Ntaoukas met een sublieme pass. Kalavrouzos rent richting de bal. Kalavrouzos draait met de bal, schiet en ... Roussis bokst de bal weg.

39e minuut.
Katsinos verovert de bal door een tackle van achteren. Katsinos geeft een lange en hoge pass. Kalavrouzos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalavrouzos draait met de bal, schiet en ... Roussis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Theonas trapt de bal weg. Katsinos kopt de bal weg. Klungelig pakt Kougias de bal. Kalavrouzos rent richting de bal. Kalavrouzos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Galitsios is nu in balbezit. Velmos is nu in balbezit. Velmos speelt de bal door. Katsinos rent richting de bal. Katsinos haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mayra Xalia Odigiton - Kosmonaytes Vistonidas 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mayra Xalia Odigiton 49%, Kosmonaytes Vistonidas 51%.
Mayra Xalia Odigiton - Kosmonaytes Vistonidas 3:1

48e minuut.
Danaos bereikt de bal nog maar net als eerste. Danaos geeft de bal voor. Dimakos kopt de bal weg. Kalavrouzos rent richting de bal. Kalavrouzos draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Ntaoukas geeft de bal voor. Velmos is nu in balbezit. Velmos speelt de bal door. Kalavrouzos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalavrouzos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Kalavrouzos bereikt de bal nog maar net als eerste. Katsinos is nu in balbezit. Vidalis onderschept slim de pass. Kalavrouzos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalavrouzos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Katsinos rent richting de bal. Katsinos met een sublieme pass. Danaos probeert naar een medespeler te passen. Katsinos is nu in balbezit. Katsinos draait met de bal, schiet en ... Roussis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Ntaoukas passt de bal in één keer door. Galitsios rent richting de bal. Bonovas begaat een overtreding. Bonovas krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Katsinos passt de bal zonder na te denken. Vidalis rent richting de bal. Kalavrouzos onderschept slim de pass. Kalavrouzos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mayra Xalia Odigiton - Kosmonaytes Vistonidas 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mayra Xalia Odigiton 40%, Kosmonaytes Vistonidas 60%.
Mayra Xalia Odigiton - Kosmonaytes Vistonidas 4:1