Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red Lions Talaiporiakos Achranton
433 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Klungelig pakt Zavradinos de bal. Anevlavis is nu in balbezit. Anevlavis passt de bal in één keer door. Dendrinos is nu in balbezit. Dendrinos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Aidinis schiet op doel. Kailas kopt de bal weg. Aidinis met een sublieme pass. Daar is Nafpliotis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nafpliotis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Lions 52%, Talaiporiakos Achranton 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Red Lions - Talaiporiakos Achranton 0:0

47e minuut.
Doeltrap. Vyzantinos met een harde bal richting middenveld. Zavradinos kopt de bal weg. Aidinis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aidinis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Vyzantinos trapt de bal weg van het doel. Zavradinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavradinos passt de bal zonder na te denken. Nafpliotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nafpliotis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Daar is Papadopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roussis rent richting de bal. Roussis passt de bal met de wreef. Dendrinos is nu in balbezit. Dendrinos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions - Talaiporiakos Achranton 1:0

58e minuut.
Roussis passt de bal in één keer door. Mountakis is nu in balbezit. Mountakis speelt de bal door. Dendrinos rent richting de bal. Dendrinos draait met de bal, schiet en ... Aslanidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Kitsos is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kitsos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aidinis is nu in balbezit. Aidinis geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Mountakis passt de bal in één keer door. Simaioforidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Simaioforidis met een sublieme pass. Dendrinos is nu in balbezit. Dendrinos draait met de bal, schiet en ... Aslanidis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions - Talaiporiakos Achranton 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Lions 48%, Talaiporiakos Achranton 52%.
Red Lions - Talaiporiakos Achranton 2:0