Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Anorthosi Erpeton Mpempides Aliakmona
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
8 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 22.5
weak Schieten poor
poor Passen weak
hopeless Verdedigen poor


11e minuut.
Inworp. Aggelou met de inworp. Galis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Makedonas de bal. Makedonas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Gogolos heeft problemen om de bal te vangen. Aggelou onderschept slim de pass. Aggelou met een sublieme pass. Braxos bereikt de bal nog maar net als eerste. Braxos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Platanakis onderschept slim de pass. Platanakis probeert naar een medespeler te passen. Vougiouklakis rent richting de bal. Vougiouklakis schiet op doel. Klungelig pakt Sifniotis de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Daditsos heeft problemen om de bal te vangen. Galis is nu in balbezit. Daditsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Galis onderschept slim de pass. Galis geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Anorthosi Erpeton - Mpempides Aliakmona 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anorthosi Erpeton 66%, Mpempides Aliakmona 34%.
Anorthosi Erpeton - Mpempides Aliakmona 0:1

50e minuut.
Galis met een sublieme pass. Klungelig pakt Braxos de bal. Papagalakis rent richting de bal. Braxos onderschept slim de pass. Braxos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Kefallinos is nu in balbezit. Tremis verovert de bal door een tackle van achteren. Tremis probeert naar een medespeler te passen. Platanakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Platanakis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Anorthosi Erpeton - Mpempides Aliakmona 1:1

74e minuut.
Doeltrap. Nearchakos trapt de bal weg van het doel. Aggelou kopt de bal weg. Braxos bereikt de bal nog maar net als eerste. Braxos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Kouvelis geeft een hoge lob. Braxos is nu in balbezit. Triaridis rent richting de bal. Braxos onderschept slim de pass. Braxos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anorthosi Erpeton 63%, Mpempides Aliakmona 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Anorthosi Erpeton - Mpempides Aliakmona 1:1