Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kompotiakos F.C Getas
MPAKE Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
21% Spel op eigen helft 79%
32 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 21.9
uitstekend Schieten zwak
goed Passen zwak
redelijk Verdedigen slecht


6e minuut.
Andrianopoulos rent richting de bal. Stefanopoulos is nu in balbezit. Andrianopoulos is nu in balbezit. Rozháněl is nu in balbezit. Rozháněl draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Kyrtsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozháněl verovert de bal door een tackle van achteren. Rozháněl passt de bal zonder na te denken. Boroi rent richting de bal. Boroi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompotiakos F.C - Getas 1:0

9e minuut.
Speichler speelt de bal door. Boroi is nu in balbezit. Stefanopoulos onderschept slim de pass. Alas verovert de bal door een tackle van achteren. Alas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Kęcki geeft een hoge lob. Kyrtsos kopt de bal weg. Abbasi probeert naar een medespeler te passen. Rozháněl bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozháněl schiet op doel. Zaralis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Daar is Kyrtsos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alas bereikt de bal nog maar net als eerste. Alas passt de bal zonder na te denken. Rozháněl rent richting de bal. Rozháněl draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Abbasi verovert de bal door een tackle van achteren. Abbasi passt de bal zonder na te denken. Daar is Bejarano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bejarano schiet op doel. Andrianopoulos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompotiakos F.C - Getas 2:0

21e minuut.
Speichler is nu in balbezit. Fetsis onderschept slim de pass. Giannakopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fetsis rent richting de bal. Fetsis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Asikis bereikt de bal nog maar net als eerste. Devisch verovert de bal door een tackle van achteren. Devisch met een sublieme pass. Speichler is nu in balbezit. Speichler schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Eggonopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Alas onderschept slim de pass. Alas passt de bal zonder na te denken. Rozháněl is nu in balbezit. Rozháněl draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Karalis geeft een hoge lob. Giannakopoulos kopt de bal weg. Daar is Tassos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boroi rent richting de bal. Boroi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Andrianopoulos geeft de bal voor. Inworp. Speichler met de inworp. Boroi bereikt de bal nog maar net als eerste. Boroi geeft een lange en hoge pass. Zaralis bokst de bal weg.

35e minuut.
Speichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Speichler passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bejarano de bal. Boroi rent richting de bal. Boroi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompotiakos F.C - Getas 3:0

39e minuut.
Karalis rent richting de bal. Rozháněl onderschept slim de pass. Rozháněl speelt de bal door. Bejarano is nu in balbezit. Bejarano schiet op doel. Zaralis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rozháněl krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Speichler probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bejarano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bejarano probeert naar een medespeler te passen. Rozháněl rent richting de bal. Rozháněl haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Speichler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boroi is nu in balbezit. Boroi geeft een lange en hoge pass. Rozháněl krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompotiakos F.C - Getas 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kompotiakos F.C 24%, Getas 76%.
Kompotiakos F.C - Getas 4:0

49e minuut.
Alas is nu in balbezit. Bejarano bereikt de bal nog maar net als eerste. Alas rent richting de bal. Bejarano bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejarano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Kyrtsos heeft problemen om de bal te vangen. Alas is nu in balbezit. Alas passt de bal zonder na te denken. Bejarano is nu in balbezit. Bejarano schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Fetsis heeft problemen om de bal te vangen. Alas bereikt de bal nog maar net als eerste. Alas probeert naar een medespeler te passen. Rozháněl is nu in balbezit. Rozháněl schiet op doel. Zaralis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bejarano is nu in balbezit. Bejarano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Abbasi is nu in balbezit. Abbasi speelt de bal door. Speichler met een sublieme pass. Bejarano rent richting de bal. Bejarano haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Speichler met de inworp. Boroi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tassos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Boroi raakt geblesseerd tijdens het duel. Rozháněl neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kompotiakos F.C - Getas 5:0

58e minuut.
Tassos geeft een lange en hoge pass. Devisch geeft een lange en hoge pass. Rozháněl kopt de bal weg. Bejarano is nu in balbezit. Bejarano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Bejarano verovert de bal door een tackle van achteren. Tassos bereikt de bal nog maar net als eerste. Alas onderschept slim de pass. Alas geeft een lange en hoge pass. Daar is Rozháněl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zaralis speelt de bal door. Abbasi kopt de bal weg. Karalis heeft problemen om de bal te vangen. Rozháněl rent richting de bal. Rozháněl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompotiakos F.C - Getas 6:0

62e minuut.
Eggonopoulos rent richting de bal. Bejarano verovert de bal door een tackle van achteren. Bejarano geeft een lange en hoge pass. Speichler heeft problemen om de bal te vangen. Speichler geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompotiakos F.C - Getas 7:0

64e minuut.
Bejarano verovert de bal door een tackle van achteren. Bejarano passt de bal zonder na te denken. Csábi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alas is nu in balbezit. Alas geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Alas passt de bal zonder na te denken. Karalis rent richting de bal. Eggonopoulos is nu in balbezit. Bejarano onderschept slim de pass. Bejarano draait met de bal, schiet en ... Zaralis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Rozháněl de bal. Zaralis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Abbasi verovert de bal door een tackle van achteren. Abbasi met een sublieme pass. Bejarano is nu in balbezit. Alas rent richting de bal. Alas geeft een lange en hoge pass. Zaralis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Abbasi geeft de bal voor. Stefanopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Speichler. Speichler krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Klungelig pakt Eggonopoulos de bal. Bejarano is nu in balbezit. Bejarano passt de bal zonder na te denken. Rozháněl is nu in balbezit. Rozháněl schiet op doel. Zaralis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Andrianopoulos geeft een lange en hoge pass. Inworp. Speichler met een snelle inworp. Boroi is nu in balbezit. Boroi geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Zaralis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rozháněl springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompotiakos F.C - Getas 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kompotiakos F.C 17%, Getas 83%.
Kompotiakos F.C - Getas 8:0