Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saronikos Mykonou Renagade F.C.
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 18.7
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Korinthios bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasileiadis verovert de bal door een tackle van achteren. Vergonis verovert de bal door een tackle van achteren. Vergonis draait met de bal, schiet en ... Koldiris werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Saronikos Mykonou - Renagade F.C. 0:1

36e minuut.
Sklavenitis passt de bal met de wreef. Vafias is nu in balbezit. Sklavenitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Metaxopoulos onderschept slim de pass. Metaxopoulos draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saronikos Mykonou 47%, Renagade F.C. 53%.
Saronikos Mykonou - Renagade F.C. 0:1

50e minuut.
Sapanis rent richting de bal. Ntaglaras onderschept slim de pass. Sapanis begaat een overtreding. Sapanis krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Sapanis rent richting de bal. Sapanis passt de bal zonder na te denken. Korinthios is nu in balbezit. Korinthios schiet op doel. Koldiris werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Korinthios passt de bal met de wreef. Sapanis is nu in balbezit. Sapanis passt de bal met de wreef. Korinthios rent richting de bal. Korinthios draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saronikos Mykonou 42%, Renagade F.C. 58%.
Saronikos Mykonou - Renagade F.C. 0:1