Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pao korifis Tzanampetes Distomou
541 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
26% Spel op eigen helft 74%
17 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.5 gemiddelde waardering 16.6
redelijk Schieten slecht
redelijk Passen waardeloos
matig Verdedigen slecht


5e minuut.
Livieratos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vastardis bereikt de bal nog maar net als eerste. Livieratos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vastardis rent richting de bal. Vastardis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pao korifis - Tzanampetes Distomou 1:0

12e minuut.
Giannaris geeft een hoge lob. Red kopt de bal weg. Pasios is nu in balbezit. Vastardis onderschept slim de pass. Vastardis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Smalec geeft de bal voor. Daar is Pasios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vastardis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vastardis haalt uit met een fantastische trap. Nirvanas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
pao korifis - Tzanampetes Distomou 2:0

25e minuut.
Sakellariou bereikt de bal nog maar net als eerste. Red rent richting de bal. Sakellariou geeft een hoge lob. Vastardis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vastardis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nirvanas trapt de bal weg. Mbaye Nder kopt de bal weg. Vastardis rent richting de bal. Vastardis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Tsouleas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsouleas probeert naar een medespeler te passen. Vastardis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vastardis schiet op doel. Giannaris probeert de bal aan de voet te houden. Nirvanas bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Red is nu in balbezit. Red speelt de bal door. Vastardis heeft problemen om de bal te vangen. Livieratos rent richting de bal. Livieratos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Hass is nu in balbezit. Theologitis begaat een overtreding. Hass is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mbaye Nder met een snel genomen vrije trap. Vastardis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vastardis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pao korifis 27%, Tzanampetes Distomou 73%.
pao korifis - Tzanampetes Distomou 2:0

53e minuut.
Sagias bereikt de bal nog maar net als eerste. Vastardis is nu in balbezit. Vastardis met een sublieme pass. Livieratos heeft problemen om de bal te vangen. Livieratos haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Wojnecki probeert de bal met de borst te controleren. Mbaye Nder bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbaye Nder met een sublieme pass. Tsouleas is nu in balbezit. Tsouleas geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Antzas speelt de bal door. Ypsilos is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tsouleas. Tsouleas krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Sakellariou is nu in balbezit. Pasios tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sakellariou is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Red zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vastardis is nu in balbezit. Vastardis draait met de bal, schiet en ... Nirvanas bokst de bal weg.

80e minuut.
Tsouleas onderschept slim de pass. Tsouleas geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Giannaris de bal onder controle te krijgen. Vastardis rent richting de bal. Vastardis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pao korifis - Tzanampetes Distomou 3:0

87e minuut.
Sakellariou rent richting de bal. Red is nu in balbezit. Red passt de bal met de wreef. Vastardis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vastardis draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pao korifis 26%, Tzanampetes Distomou 74%.
pao korifis - Tzanampetes Distomou 3:0