Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
aekara Παναιγιάλειος
Normal Tactiek 442
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 16.6
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


16e minuut.
Krimizakis geeft een hoge lob. Koustenis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalafatis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kalafatis krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Afentoulidis heeft problemen om de bal te vangen. Naxakis rent richting de bal. Met opzet legt Afentoulidis zijn tegenspeler op de grond. Naxakis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Oikonomos zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
aekara - Παναιγιάλειος 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aekara 56%, Παναιγιάλειος 44%.
aekara - Παναιγιάλειος 1:0

52e minuut.
Oikonomos met een sublieme pass. Naxakis is nu in balbezit. Afentoulidis rent richting de bal. Naxakis verovert de bal door een tackle van achteren. Naxakis schiet op doel. Gavrilakis bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
aekara - Παναιγιάλειος 2:0

60e minuut.
Chalkias verovert de bal door een tackle van achteren. Chalkias probeert naar een medespeler te passen. Kaklis is nu in balbezit. Naxakis verovert de bal door een tackle van achteren. Naxakis haalt uit met een fantastische trap. Gavrilakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Danezis neemt de hoekschop. Krimizakis is nu in balbezit. Krimizakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
aekara - Παναιγιάλειος 3:0

65e minuut.
Potouridis rent richting de bal. Danezis onderschept slim de pass. Danezis speelt de bal door. Sofianos is nu in balbezit. Sofianos geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Tsichouridis niet meer kan verder spelen. Ouranis komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Oikonomos rent richting de bal. Oikonomos passt de bal zonder na te denken. Naxakis rent richting de bal. Naxakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
aekara - Παναιγιάλειος 4:0

74e minuut.
Potouridis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Fryganas de bal. Examiliotis is nu in balbezit. Examiliotis haalt uit met een fantastische trap. Ouranis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
aekara - Παναιγιάλειος 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aekara 47%, Παναιγιάλειος 53%.
aekara - Παναιγιάλειος 4:1