Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pas ole pasoledes
Normal Tactiek 451
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 29.9
weak Schieten adequate
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Alisandratos onderschept slim de pass. Alisandratos geeft een hoge lob. Pitanga is nu in balbezit. Pitanga schiet op doel. Miniatis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Alisandratos geeft een lange en hoge pass. Salmatanis heeft problemen om de bal te vangen. Olguín onderschept slim de pass. Pitanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitanga schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Giagousis rent richting de bal. Giagousis geeft een hoge lob. Kouros is nu in balbezit. Olguín verovert de bal door een tackle van achteren. Olguín schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Alisandratos bereikt de bal nog maar net als eerste. Petimezas onderschept slim de pass. Petimezas probeert naar een medespeler te passen. Ratsikas rent richting de bal. Ratsikas haalt uit met een fantastische trap. Miniatis bokst de bal weg.

33e minuut.
Kranidiotis heeft problemen om de bal te vangen. Kranidiotis geeft een lange en hoge pass. Tzolis is nu in balbezit. Tzolis heeft problemen om de bal te vangen. Tzolis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pas ole 62%, pasoledes 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pas ole - pasoledes 0:0

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cortez trapt de bal weg van het doel. Ratsikas kopt de bal weg. Tzolis is nu in balbezit. Tzolis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Olguín rent richting de bal. Kouros verovert de bal door een tackle van achteren. Kouros met een sublieme pass. Giagousis is nu in balbezit. Giagousis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Goulionis verovert de bal door een tackle van achteren. Goulionis geeft een hoge lob. Kranidiotis is nu in balbezit. Kranidiotis geeft een hoge lob. Tzolis maakt een snoekduik en kopt de bal. Mantzavinis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Tzolis kan de bal niet met de borst controleren. Goulionis is nu in balbezit. Goulionis geeft een hoge lob. Pitanga is nu in balbezit. Pitanga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pas ole - pasoledes 0:1

84e minuut.
Lykos bereikt de bal nog maar net als eerste. Borges verovert de bal door een tackle van achteren. Borges met een sublieme pass. Olguín bereikt de bal nog maar net als eerste. Olguín passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pas ole 37%, pasoledes 63%.
Pas ole - pasoledes 0:1