Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pithagoras Agoniston pasoledes
Normal Tactiek 451
40% Balbezit 60%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 27.5
slecht Schieten redelijk
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Tountas heeft problemen om de bal te vangen. Sfikopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Polydoras rent richting de bal. Pitanga onderschept slim de pass. Pitanga haalt uit met een fantastische trap. Katsafados probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Klungelig pakt Bousdoukos de bal. Olguín probeert naar een medespeler te passen. Manidakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitanga verovert de bal door een tackle van achteren. Pitanga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Alisandratos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pittas komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Kremantalas is nu in balbezit. Cortez verovert de bal door een tackle van achteren. Bousdoukos is nu in balbezit. Kantzos rent richting de bal. Kantzos schiet op doel. Mantzavinis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Pittas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Galarraga komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pithagoras Agoniston 70%, pasoledes 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pithagoras Agoniston - pasoledes 0:0

53e minuut.
Giagousis passt de bal zonder na te denken. Olguín is nu in balbezit. Olguín passt de bal in één keer door. Daar is Pitanga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pitanga schiet op doel. Paal! Katsafados kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Tountas is nu in balbezit. Pitanga verovert de bal door een tackle van achteren. Ratsikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitanga is nu in balbezit. Pitanga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Olguín onderschept slim de pass. Olguín probeert naar een medespeler te passen. Pitanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitanga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pithagoras Agoniston - pasoledes 0:1

79e minuut.
Manidakis geeft een lange en hoge pass. Kremantalas bereikt de bal nog maar net als eerste. Goulionis maakt een afschuwelijke overtreding. Goulionis is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

81e minuut.
Kokolakis geeft de bal voor. Pitanga bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Manidakis. Manidakis krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Daar is Manidakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Katsafados probeert naar een medespeler te passen. Kremantalas kopt de bal weg. Kantzos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantzos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Polydoras speelt de bal door. Antzoulatos is nu in balbezit. Antzoulatos speelt de bal door. Daar is Kremantalas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kremantalas draait met de bal, schiet en ... Mantzavinis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pithagoras Agoniston 53%, pasoledes 47%.
Pithagoras Agoniston - pasoledes 0:1