Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DP Kastellas Pas ole
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 21
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Tsirbas is nu in balbezit. Gavelas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsirbas verovert de bal door een tackle van achteren. Tsirbas geeft een lange en hoge pass. Zinoviadis onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Tachtsidis rent richting de bal. Gavelas verovert de bal door een tackle van achteren. Gavelas speelt de bal door. Tzolis is nu in balbezit. Tzolis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Gialesakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Latrias is nu in balbezit. Salmatanis met een sublieme pass. Tzolis rent richting de bal. Tzolis draait met de bal, schiet en ... Katsadramis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tzolis rent richting de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Kakos passt de bal in één keer door. Tzolis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gavelas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzolis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzolis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Zinoviadis verovert de bal door een tackle van achteren. Zinoviadis met een sublieme pass. Tornaris met een sublieme pass. Tzolis heeft problemen om de bal te vangen. Tzolis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
DP Kastellas - Pas ole 0:1

45e minuut.
Gavelas is nu in balbezit. Gavelas draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gialesakis de bal onder controle te krijgen. Tzolis rent richting de bal. Tzolis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DP Kastellas - Pas ole 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DP Kastellas 65%, Pas ole 35%.
DP Kastellas - Pas ole 0:2

62e minuut.
Latrias zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gialesakis heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Gavelas zijn tegenspeler op de grond. Gavelas krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Tsirbas controleert de bal met de borst. Kouros bereikt de bal nog maar net als eerste. Marmarinos onderschept slim de pass. Marmarinos draait met de bal, schiet en ... Miniatis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DP Kastellas - Pas ole 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DP Kastellas 42%, Pas ole 58%.
DP Kastellas - Pas ole 1:2