Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gigantes Hmathias F. C. ARTEMIS
Normal Tactiek 451
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen average
weak Verdedigen unsatisfactory


36e minuut.
Tragas haalt uit met een fantastische trap. Roussetis verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Poupakis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tragas springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gigantes Hmathias - F. C. ARTEMIS 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gigantes Hmathias 63%, F. C. ARTEMIS 37%.
Gigantes Hmathias - F. C. ARTEMIS 0:1

47e minuut.
Mamalakis heeft problemen om de bal te vangen. Mamalakis geeft de bal voor. Daar is Kakomoiridis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karamousas rent richting de bal. Karamousas geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Perdikis probeert naar een medespeler te passen. Diakos heeft problemen om de bal te vangen. Mitroglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitroglou schiet op doel. Kenteris probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Chavales passt de bal zonder na te denken. Bakolas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Papavasiliou. Papavasiliou krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Tzeremes passt de bal in één keer door. Mitroglou rent richting de bal. Vasdekis begaat een overtreding. Vasdekis krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Krassas met een snelle inworp. Printezis rent richting de bal. Printezis geeft een lange en hoge pass. Karamousas is nu in balbezit. Karamousas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gigantes Hmathias 42%, F. C. ARTEMIS 58%.
Gigantes Hmathias - F. C. ARTEMIS 0:1