Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.K. RAKOTINCI Fk Pcinja United
RAKOTINCI433 Tactiek my tactic
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
55.9 gemiddelde waardering 53.4
very good Schieten very good
very good Passen solid
solid Verdedigen excellent


21e minuut.
Buitenspel voor Košatka. Goede buitenspelval van de verdediging. Korman neemt vlug de vrije trap. Pique Bernabeu is nu in balbezit. Petkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovski schiet op doel. Escobar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Pantoja onderschept slim de pass. Pantoja probeert naar een medespeler te passen. Pique Bernabeu rent richting de bal. Pique Bernabeu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pintér de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Barandiarán passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bülbül de bal. Pantoja rent richting de bal. Megleski verovert de bal door een tackle van achteren. Megleski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Escobar speelt de bal door. Megleski kopt de bal weg. Korman bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarduy onderschept slim de pass. Sarduy draait met de bal, schiet en ... Rayvnlewfu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.K. RAKOTINCI 53%, Fk Pcinja United 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.K. RAKOTINCI - Fk Pcinja United 0:0

48e minuut.
Ansaldi speelt de bal door. Petkovski is nu in balbezit. Met opzet legt Cosmin zijn tegenspeler op de grond. Petkovski raakt geblesseerd tijdens het duel. Pique Bernabeu komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. RAKOTINCI - Fk Pcinja United 0:1

53e minuut.
Buitenspel voor Megleski. Goede buitenspelval van de verdediging. Halid neemt vlug de vrije trap. Pique Bernabeu kopt de bal weg. Petkovski is nu in balbezit. Petkovski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Chorekyan geeft de bal voor. Pique Bernabeu kopt de bal weg. Petkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovski haalt uit met een fantastische trap. Escobar probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. RAKOTINCI - Fk Pcinja United 0:2

77e minuut.
Ansaldi kopt de bal weg. Pantoja rent richting de bal. Pique Bernabeu speelt de bal door. Daar is Petkovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petkovski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Barandiarán speelt de bal door. Megleski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarduy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarduy draait met de bal, schiet en ... Korman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Pantoja met een sublieme pass. Ansaldi heeft problemen om de bal te vangen. Adamczewski maakt een afschuwelijke overtreding. Ansaldi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ansaldi kan niet meer verder spelen. Bayona komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.K. RAKOTINCI 56%, Fk Pcinja United 44%.
F.K. RAKOTINCI - Fk Pcinja United 0:2