Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:22
  • Competitiewedstrijd: Prva liga
  • Stadion: Inocybe CF Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2955
Inocybe CF FK Metalurg Skopje
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 36.8
weak Schieten average
poor Passen adequate
poor Verdedigen average


10e minuut.
Ansaldo met een snelle inworp. Klungelig pakt Vodeničarski de bal. Vodeničarski geeft een lange en hoge pass. Mandalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandalov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Chiculiţă passt de bal in één keer door. Mandalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Naumovski begaat een overtreding. Naumovski krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Naumovski probeert naar een medespeler te passen. Chiculiţă rent richting de bal. Chiculiţă passt de bal in één keer door. Mandalov is nu in balbezit. Mandalov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Steriovski met de inworp. Klungelig pakt Torov de bal. Torov probeert naar een medespeler te passen. Gulevski is nu in balbezit. Gulevski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inocybe CF - FK Metalurg Skopje 1:0

22e minuut.
Petkov met een sublieme pass. Lanciotti speelt de bal door. Mandalov is nu in balbezit. Markov bereikt de bal nog maar net als eerste. Markov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Parličev geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Ugarte de bal onder controle te krijgen. Gulevski rent richting de bal. Gulevski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inocybe CF - FK Metalurg Skopje 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inocybe CF 65%, FK Metalurg Skopje 35%.
Inocybe CF - FK Metalurg Skopje 2:0

60e minuut.
Zygarlicki geeft een hoge lob. Lanciotti is nu in balbezit. Mandalov rent richting de bal. Mandalov haalt uit met een fantastische trap. Bajevski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Parličev probeert de bal aan de voet te houden. Parličev geeft een lange en hoge pass. Mandalov kopt de bal weg. Lanciotti rent richting de bal. Lanciotti geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Tuntev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mandalov is nu in balbezit. Mandalov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Vodeničarski is nu in balbezit. Torov verovert de bal door een tackle van achteren. Gulevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Torov is nu in balbezit. Torov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inocybe CF 55%, FK Metalurg Skopje 45%.
Inocybe CF - FK Metalurg Skopje 2:0