Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Užasni Majstori Fc Shkupi
Normal Tactiek normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
18.2 gemiddelde waardering 34
unsatisfactory Schieten good
weak Passen weak
poor Verdedigen average


3e minuut.
Manoyan passt de bal met de wreef. Avetissyan rent richting de bal. Avetissyan speelt de bal door. Hellenurm is nu in balbezit. Hellenurm haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Manoyan met de inworp. Avetissyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Avetissyan geeft een lange en hoge pass. Hellenurm krijgt zijn hoofd ertegen. Stefov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Hellenurm passt de bal zonder na te denken. Curva rent richting de bal. Curva schiet op doel. Stefanov probeert de bal aan de voet te houden. Stefov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Užasni Majstori - Fc Shkupi 0:1

8e minuut.
Micevski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Todorovski komt het veld opgelopen.

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Markov met een snelle inworp. Avetissyan met een sublieme pass. Hellenurm rent richting de bal. Hellenurm haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Užasni Majstori - Fc Shkupi 0:2

25e minuut.
Avetissyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Avetissyan passt de bal in één keer door. Hellenurm rent richting de bal. Hellenurm draait met de bal, schiet en ... Stefov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Užasni Majstori - Fc Shkupi 0:3

27e minuut.
Herbin verovert de bal door een tackle van achteren. Daskalov rent richting de bal. Việt Trung maakt een afschuwelijke overtreding. Việt Trung krijgt een gele kaart. Daskalov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Daskalov wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Manoyan speelt de bal door. Avetissyan rent richting de bal. Avetissyan passt de bal met de wreef. Hellenurm is nu in balbezit. Hellenurm haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Užasni Majstori - Fc Shkupi 0:4

38e minuut.
Manoyan is nu in balbezit. Mitrevski onderschept slim de pass. Mitrevski met een sublieme pass. Curva is nu in balbezit. Curva haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Lazarov probeert naar een medespeler te passen. Daskalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Daskalov probeert naar een medespeler te passen. Andreev bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Užasni Majstori 50%, Fc Shkupi 50%.
Užasni Majstori - Fc Shkupi 0:4

55e minuut.
Stefanov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Manoyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Avetissyan rent richting de bal. Avetissyan geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Curva probeert naar een medespeler te passen. Hellenurm is nu in balbezit. Hellenurm passt de bal zonder na te denken. Curva rent richting de bal. Curva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Užasni Majstori - Fc Shkupi 0:5

85e minuut.
Avetissyan is nu in balbezit. Avetissyan probeert naar een medespeler te passen. Hellenurm heeft problemen om de bal te vangen. Hellenurm draait met de bal, schiet en ... Stefov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Užasni Majstori - Fc Shkupi 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Užasni Majstori 52%, Fc Shkupi 48%.
Užasni Majstori - Fc Shkupi 0:6