Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Luti Gromovi AC Ġavoli
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Simonovski probeert naar een medespeler te passen. Dumbalakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumbalakov met een sublieme pass. Milosavov rent richting de bal. Milosavov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Luti Gromovi - AC Ġavoli 0:1

13e minuut.
Nikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikov geeft de bal voor. Inworp. Milošov met een snelle inworp. Kostov geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Panov trapt de bal weg van het doel. Veljov kopt de bal weg. Milosavov bereikt de bal nog maar net als eerste. Milosavov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Luti Gromovi - AC Ġavoli 0:2

16e minuut.
Veljov passt de bal in één keer door. Šopov bereikt de bal nog maar net als eerste. Milosavov rent richting de bal. Milosavov schiet op doel. Panov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Luti Gromovi - AC Ġavoli 0:3

18e minuut.
Vaskovski passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Kazepov de bal onder controle te krijgen. Siljanovski rent richting de bal. Kostov is nu in balbezit. Kostov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Kostov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostov met een sublieme pass. Siljanovski is nu in balbezit. Siljanovski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Simonovski de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Kostov rent richting de bal. Svrzikapa rent richting de bal. Svrzikapa met een sublieme pass. Spasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Spasov geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Kostov passt de bal zonder na te denken. Siljanovski is nu in balbezit. Siljanovski draait met de bal, schiet en ... Panov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Nikov probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Inworp. Anastasiadis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Antonov rent richting de bal. Kostov rent richting de bal. Kostov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Simonovski controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
Luti Gromovi - AC Ġavoli 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luti Gromovi 49%, AC Ġavoli 51%.
Luti Gromovi - AC Ġavoli 1:3

46e minuut.
Milosavov passt de bal met de wreef. Nikov rent richting de bal. Nikov met een sublieme pass. Vaskovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaskovski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Siljanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Siljanovski onderschept slim de pass. Siljanovski draait met de bal, schiet en ... Panov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luti Gromovi - AC Ġavoli 2:3

73e minuut.
Veljov passt de bal zonder na te denken. Kostov rent richting de bal. Kostov speelt de bal door. Siljanovski is nu in balbezit. Siljanovski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Beličanec geeft een lange en hoge pass. Šopov rent richting de bal. Šopov geeft de bal voor. Milosavov bereikt de bal nog maar net als eerste. Milosavov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luti Gromovi 59%, AC Ġavoli 41%.
Luti Gromovi - AC Ġavoli 2:3