Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raspaleni Majstori Dostoinstveni Lovci
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 15.5
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Jonceski met een sublieme pass. Radev bereikt de bal nog maar net als eerste. Radev probeert naar een medespeler te passen. Lazov rent richting de bal. Lazov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Ġorģinski geeft de bal voor. Jonceski kopt de bal weg. Graniќ probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kitančev rent richting de bal. Kitančev schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Saev passt de bal met de wreef. Gerasimovski geeft een lange en hoge pass. Dimitroski kan de bal niet met de borst controleren. Manasiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Manasiev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Mladenov is nu in balbezit. Mladenov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Radev met de inworp. Zmbov geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Saev rent richting de bal. Manasiev rent richting de bal. Saev begaat een overtreding. Saev krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raspaleni Majstori 50%, Dostoinstveni Lovci 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Raspaleni Majstori - Dostoinstveni Lovci 0:0

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Radev met een snelle inworp. Zmbov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zmbov schiet op doel. Dimitrievski kopt de bal weg. Parličev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Andreev geeft een lange en hoge pass. Antonov rent richting de bal. Antonov met een sublieme pass. Manasiev is nu in balbezit. Manasiev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Klungelig pakt Antonov de bal. Antonov passt de bal in één keer door. Zmbov met een sublieme pass. Kitančev rent richting de bal. Kitančev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Raspaleni Majstori - Dostoinstveni Lovci 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raspaleni Majstori 48%, Dostoinstveni Lovci 52%.
Raspaleni Majstori - Dostoinstveni Lovci 1:0