Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dostoinstveni Lovci FC Drvodelci
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Mladenov geeft de bal voor. Damcevski controleert de bal met de borst. Antonov met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kostojčinovski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Parličev bokst de bal weg.

18e minuut.
Cvetkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreev verovert de bal door een tackle van achteren. Andreev met een sublieme pass. Spirov is nu in balbezit. Spirov geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Mladenov heeft problemen om de bal te vangen. Kostojčinovski bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kostojčinovski zal de hoekschop nemen. Davidov maakt een snoekduik en kopt de bal. Parličev bokst de bal weg.

29e minuut.
Kostojčinovski verovert de bal door een tackle van achteren. Mladenov verovert de bal door een tackle van achteren. Mladenov geeft een lange en hoge pass. Manasiev is nu in balbezit. Manasiev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Antonov passt de bal met de wreef. Lazov rent richting de bal. Lazov passt de bal in één keer door. Manasiev rent richting de bal. Manasiev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dostoinstveni Lovci - FC Drvodelci 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dostoinstveni Lovci 51%, FC Drvodelci 49%.
Dostoinstveni Lovci - FC Drvodelci 1:0

47e minuut.
Spirov met de inworp. Lazov is nu in balbezit. Lazov geeft de bal voor. Daar is Manasiev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antonov geeft een hoge lob. Rajčevski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Antonov rent richting de bal. Antonov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dostoinstveni Lovci - FC Drvodelci 2:0

59e minuut.
Džerov probeert de bal met de borst te controleren. Damcevski verovert de bal door een tackle van achteren. Andreev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarakinov rent richting de bal. Sarakinov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Dukov onderschept slim de pass. Dukov probeert naar een medespeler te passen. Sarakinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidov is nu in balbezit. Davidov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dostoinstveni Lovci 53%, FC Drvodelci 47%.
Dostoinstveni Lovci - FC Drvodelci 2:0