Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Pijači Teški Mrzlivci
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 16.4
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Čakalarov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Antonov is nu in balbezit. Antonov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Moskov de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Klungelig pakt Čakalarov de bal. Simitčiev is nu in balbezit. Simitčiev passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Antonov de bal. Antonov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Pijači - Teški Mrzlivci 0:1

14e minuut.
Kosovič rent richting de bal. Simitčiev verovert de bal door een tackle van achteren. Stefov onderschept slim de pass. Kosovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosovič haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Kosovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Simitčiev onderschept slim de pass. Drangov is nu in balbezit. Kosovič rent richting de bal. Kosovič haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Simitčiev geeft een hoge lob. Inworp. Stojčev met een snelle inworp. Stefov rent richting de bal. Stefov geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Pijači 44%, Teški Mrzlivci 56%.
AS Pijači - Teški Mrzlivci 0:1

81e minuut.
Pančev met de inworp. Stefov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ġorģioski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stefov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stefov neemt de penalty, wat een uithaal!
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Stefov passt de bal met de wreef. Spirovski rent richting de bal. Stefov verovert de bal door een tackle van achteren. Kosovič is nu in balbezit. Kosovič draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Ġorģioski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefov is nu in balbezit. Stefov passt de bal met de wreef. Kosovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosovič draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Pijači 43%, Teški Mrzlivci 57%.
AS Pijači - Teški Mrzlivci 0:1