Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mračni Borci Teški Gromovi
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen weak


4e minuut.
Ivanov passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Davidov de bal. Davidov draait met de bal, schiet en ... Radev maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Trpeski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mračni Borci - Teški Gromovi 0:1

13e minuut.
Cvetkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladev rent richting de bal. Vladev probeert naar een medespeler te passen. Lozanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozanovski schiet op doel. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Davidov draait met de bal, schiet en ... Trpeski probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Velevski zal de hoekschop nemen. Davidov maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mračni Borci - Teški Gromovi 0:2

32e minuut.
Sekulovski rent richting de bal. Grosev onderschept slim de pass. Grosev met een sublieme pass. Lozanovski is nu in balbezit. Lozanovski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Lozanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Radev bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozanovski rent richting de bal. Radev bereikt de bal nog maar net als eerste. Radev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Trpeski geeft een lange en hoge pass. Radev speelt de bal door. Lozanovski is nu in balbezit. Lozanovski haalt uit met een fantastische trap. Pop-Ordanov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mračni Borci - Teški Gromovi 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mračni Borci 46%, Teški Gromovi 54%.
Mračni Borci - Teški Gromovi 1:2

54e minuut.
Cvetkovski met een sublieme pass. Kuslev probeert de bal met de borst te controleren. Davidov bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidov haalt uit met een fantastische trap. Kuslev probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Davidov speelt de bal door. Miloševski rent richting de bal. Miloševski passt de bal in één keer door. Ivanov heeft problemen om de bal te vangen. Ivanov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Trpeski verovert de bal door een tackle van achteren. Ivanov onderschept slim de pass. Davidov is nu in balbezit. Davidov draait met de bal, schiet en ... Radev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mračni Borci - Teški Gromovi 1:3

83e minuut.
Trpeski geeft een hoge lob. Inworp. Velevski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ivanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Cvetkovski is nu in balbezit. Miloševski verovert de bal door een tackle van achteren. Miloševski speelt de bal door. Davidov is nu in balbezit. Davidov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mračni Borci - Teški Gromovi 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mračni Borci 62%, Teški Gromovi 38%.
Mračni Borci - Teški Gromovi 1:4