Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LigaDeportiva#12 Hungry Mastiffs
352 Tactiek 3412c
63% Balbezit 37%
32% Spel op eigen helft 68%
32 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.8 gemiddelde waardering 26.5
excellent Schieten weak
solid Passen weak
good Verdedigen poor


1e minuut.
May bereikt de bal nog maar net als eerste. May probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rusev de bal. Rusev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LigaDeportiva#12 - Hungry Mastiffs 1:0

11e minuut.
May bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáenz verovert de bal door een tackle van achteren. Batista bereikt de bal nog maar net als eerste. Batista haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LigaDeportiva#12 - Hungry Mastiffs 1:1

14e minuut.
Moodie rent richting de bal. Coto met een sublieme pass. Belea geeft de bal voor. Rusev bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusev geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Lozano speelt de bal door. Coto rent richting de bal. Rusev verovert de bal door een tackle van achteren. Rusev draait met de bal, schiet en ... Cervantes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LigaDeportiva#12 - Hungry Mastiffs 2:1

17e minuut.
Clavijo bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavijo geeft de bal voor. Moodie bereikt de bal nog maar net als eerste. Moodie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LigaDeportiva#12 - Hungry Mastiffs 3:1

20e minuut.
Carciola met een sublieme pass. Sáenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Belea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Belea krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Lozano is nu in balbezit. Lozano speelt de bal door. Rusev is nu in balbezit. Rusev schiet op doel. Cervantes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LigaDeportiva#12 - Hungry Mastiffs 4:1

25e minuut.
Gugusiewicz rent richting de bal. Moodie verovert de bal door een tackle van achteren. Moodie probeert naar een medespeler te passen. Rusev is nu in balbezit. Rusev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Moodie passt de bal met de wreef. Clavijo speelt de bal door. Alcántara is nu in balbezit. Alcántara haalt uit met een fantastische trap. Cervantes werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Guevara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rusev is nu in balbezit. Rusev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LigaDeportiva#12 - Hungry Mastiffs 5:1

34e minuut.
Clavijo rent richting de bal. Clavijo passt de bal in één keer door. Alcántara bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcántara draait met de bal, schiet en ... Cervantes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LigaDeportiva#12 - Hungry Mastiffs 6:1

36e minuut.
Rusev passt de bal met de wreef. Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano geeft een lange en hoge pass. Alcántara is nu in balbezit. Alcántara haalt uit met een fantastische trap. Cervantes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lonnis heeft problemen om de bal te vangen. Rusev bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusev schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cervantes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Carciola kopt de bal weg. Belea bereikt de bal nog maar net als eerste. Belea geeft een lange en hoge pass. Rusev is nu in balbezit. Rusev schiet op doel. Cervantes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Lozano probeert naar een medespeler te passen. Alcántara bereikt de bal nog maar net als eerste. Baca begaat een overtreding. Baca krijgt een gele kaart. Een oude blessure zorgt ervoor dat Cervantes niet meer kan verder spelen. Carter komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Lozano rent richting de bal. Lozano geeft de bal voor. Alcántara bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcántara schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Moodie is nu in balbezit. Moodie passt de bal in één keer door. Alcántara is nu in balbezit. Alcántara schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
LigaDeportiva#12 - Hungry Mastiffs 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LigaDeportiva#12 30%, Hungry Mastiffs 70%.
LigaDeportiva#12 - Hungry Mastiffs 7:1

49e minuut.
Clavijo geeft de bal voor. Rusev kopt de bal weg. Klungelig pakt Lonnis de bal. Moodie is nu in balbezit. Moodie draait met de bal, schiet en ... Carter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rusev bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LigaDeportiva#12 - Hungry Mastiffs 8:1

53e minuut.
Gherghelejiu rent richting de bal. Gherghelejiu geeft een lange en hoge pass. Alcántara bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusev bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
LigaDeportiva#12 - Hungry Mastiffs 9:1

57e minuut.
Rusev controleert de bal met de borst. Rusev met een sublieme pass. Clavijo speelt de bal door. Alcántara bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcántara draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Carter trapt de bal weg van het doel. Lozano kopt de bal weg. Daar is Rusev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rusev schiet op doel. Carter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Carter speelt de bal door. Belea geeft de bal voor. Carter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Guevara raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Carter trapt de bal weg van het doel. Lozano probeert naar een medespeler te passen. Rusev rent richting de bal. Rusev haalt uit met een fantastische trap. Carter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Alcántara bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcántara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LigaDeportiva#12 - Hungry Mastiffs 10:1

68e minuut.
Niziałek met een sublieme pass. Lozano kopt de bal weg. Rusev is nu in balbezit. Rusev geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Alcántara geeft een hoge lob. Moodie kan de bal niet met de borst controleren. Lonnis begaat een overtreding. Lonnis krijgt een gele kaart. Moodie is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Clavijo met een snel genomen vrije trap. Alcántara kopt de bal weg. Rusev is nu in balbezit. Rusev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
LigaDeportiva#12 - Hungry Mastiffs 11:1

75e minuut.
Coto is nu in balbezit. Lozano verovert de bal door een tackle van achteren. Lozano met een sublieme pass. Alcántara is nu in balbezit. Alcántara draait met de bal, schiet en ... Carter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Moodie geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Coto de bal. Rusev bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LigaDeportiva#12 - Hungry Mastiffs 12:1

81e minuut.
Carciola kopt de bal weg. Belea is nu in balbezit. Belea passt de bal zonder na te denken. Alcántara bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcántara schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal. Carter met een sublieme pass. Lozano probeert de bal met de borst te controleren. Lozano passt de bal met de wreef. Rusev bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusev draait met de bal, schiet en ... Carter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gugusiewicz is nu in balbezit. Moodie verovert de bal door een tackle van achteren. Moodie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LigaDeportiva#12 - Hungry Mastiffs 13:1

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Niziałek met een harde bal richting middenveld. Lozano kopt de bal weg. Daar is Rusev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rusev draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
LigaDeportiva#12 - Hungry Mastiffs 14:1

89e minuut.
Gugusiewicz is nu in balbezit. Alcántara onderschept slim de pass. Alcántara passt de bal in één keer door. Rusev is nu in balbezit. Rusev draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LigaDeportiva#12 34%, Hungry Mastiffs 66%.
LigaDeportiva#12 - Hungry Mastiffs 14:1