Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chimpancés Sospechosos ED Hipnotizados
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
16 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.2 gemiddelde waardering 14.9
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Quesada is nu in balbezit. Quesada geeft de bal voor. Cubillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilbert onderschept slim de pass. Gilbert draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Inworp. Nájera met de inworp. Caravaca is nu in balbezit. Caravaca schiet op doel. Echandi probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Chimpancés Sospechosos - ED Hipnotizados 0:1

19e minuut.
Guevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Guevara geeft een lange en hoge pass. Reyes kopt de bal weg. Howard rent richting de bal. Howard schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Sanmiguel geeft een lange en hoge pass. Mata kopt de bal weg. Loaiza rent richting de bal. Gilbert rent richting de bal. Gilbert draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Howard rent richting de bal. Howard draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Sanmiguel de bal. Morgan rent richting de bal. Morgan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Cubillo is nu in balbezit. Nájera verovert de bal door een tackle van achteren. Nájera passt de bal in één keer door. Gilbert is nu in balbezit. Gilbert schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chimpancés Sospechosos 51%, ED Hipnotizados 49%.
Chimpancés Sospechosos - ED Hipnotizados 0:1

63e minuut.
Loaiza rent richting de bal. Loaiza geeft een lange en hoge pass. Reyes probeert naar een medespeler te passen. Howard rent richting de bal. Howard schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Masis bereikt de bal nog maar net als eerste. Caravaca verovert de bal door een tackle van achteren. Caravaca passt de bal in één keer door. Quesada is nu in balbezit. Quesada geeft een hoge lob. Echandi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Azofeifa speelt de bal door. Morgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Morera rent richting de bal. Howard is nu in balbezit. Howard haalt uit met een fantastische trap. Lanchester probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Morgan is nu in balbezit. Howard rent richting de bal. Morera is nu in balbezit. Howard onderschept slim de pass. Howard draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chimpancés Sospechosos 33%, ED Hipnotizados 67%.
Chimpancés Sospechosos - ED Hipnotizados 0:1